nlc.hu
Sztárok

Gáspár Evelin már nem takargatja a testét

Gáspár Evelin: “Bárhová megyek, mindenütt tátott szájjal bámulnak” – már profi bikinis fotózást is bevállalna

Győzike nagyobbik lányának 27 éves korára sikerült megbékélnie a testével.

Gáspár Evelin ma már retusálás nélkül is büszkén megmutatja magát fürdőruhában is a közösségi oldalán. “Huszonhét év után most először volt bátorságom bikinire vetkőzni, és megmutatni a testemet a nagyközönségnek. (…) Számomra felemelő érzés volt, hogy szégyenérzet és kisebbségi komplexus nélkül öltöttem magamra a fürdőruhát. (…) Még szoknom kell ezt a helyzetet, hogy nem kell takargatnom a testemet” – nyilatkozta a Story magazinnak.

Gáspár Evelin

Gáspár Evelin úgy érzi: 27 éves korára vált kislányból igazi nővé – Forrás: Life TV / Bréking! – videó

Ugyan szerinte még sokat kell dolgoznia a testén, ám nem tartja kizártnak, hogy idővel egy profi bikinis fotózást is bevállaljon. “Annak idején édesanyámról is készült ízléses fotósorozat a CKM-be. Szerintem semmi megbotránkoztató nincs ebben. (…) Teljesen ki vagyok békülve magammal, és a visszajelzések szerint sincs okom panaszra. Bárhová megyek, mindenütt tátott szájjal bámulnak” – vallotta be a Survivor-ben szereplő Gáspár Evelin.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story-nyitó

Olvass még Gáspár Evelinről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top