nlc.hu
Sztárok

Dallos Bogi a színpadon

Dallos Bogi szexi ápolónőként debütál a Szabadtéri Színpadon – fotók

Dallos Bogi A Napsugár fiúk című előadásban lép színpadra Nyíregyházán.

Dallos Bogi sűrű napokat tudhat maga mögött, hiszen három hónapja tulajdonrészük van a győri Brady Barban, ami azt jelenti, hogy gyakorlatilag minden hosszú hétvégét ott töltenek Puskás Petivel. Emellett új dalokkal készül, klipet forgat, fotózásokra jár, ma pedig bemutatják A Napsugár fiúk című előadást Nyíregyházán, amire szintén nagyon sokat készült. Az X-Faktor korábbi mentora szexi ápolónőt játszik a darabban, amihez természetesen a jelmezt is így választották ki.

„Holnap bemutatjuk Nyíregyházán, a Szabadtéri Színpadon A Napsugár fiúk című előadást. Nagyon izgatottak és meghatottak is vagyunk egyben, hiszen ez lesz @tivadarpuskas utolsó premierje, és jutalomjátéka, nekem az első színházi szerepem, illetve @apuskaspeti és apukája is most játszanak először együtt”

– írta a közösségi oldalán Dallos Bogi, akinek a jelmezét nagyon sokan dicsérik, és többen várják, hogy színésznőként is láthassák a színpadon.

További sztárhíreink: 

dallos bogi puskás tivadar

Dallos Bogi az apósával játszik egy darabban (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top