nlc.hu
Sztárok

Nemanja Nikolcs és a foci Eb

Foci-Eb: Kisfia álmát váltaná valóra a magyar válogatott csatára

Nemanja Nikolics kisfia azt szeretné, ha a válogatottban focizó édesapja Cristiano Ronaldo ellen is játszana.

Pénteken kezdődik a tavalyról elmaradt labdarúgó Európa-bajnokság. A magyar válogatott pokoli nehéz csoportba került, a németekkel, a világbajnok franciákkal és az Európa-bajnok Portugálokkal.

Budapest, 2021. június 4.Nemanja Nikolic büntetõrúgáshoz készül a Magyarország - Ciprus barátságos labdarúgó-mérkõzésen Budapesten, a Szusza Ferenc Stadionban 2021. június 4-én.MTI/Kovács Tamás

Budapest, 2021. június 4. Nemanja Nikolics büntetõrúgáshoz készül a Magyarország –Ciprus barátságos labdarúgó-mérkőzésen Budapesten, a Szusza Ferenc Stadionban 2021. június 4-én
(Fotó: MTI / Kovács Tamás)

Utóbbi csapatban játszik a világ egyik legjobb játékosa, Cristiano Ronaldo, aki a jelek szerint a magyar válogatottban játszó Nemanja Nikolics kisfiának kedvence is. A kis Márkó ugyanis abban bízik, hogy látja Ronaldót és az apját egyszerre a pályán.

A Blikk arról ír, hogy Nikolics már focizott az ötszörös aranylabdás ellen, amikor a lengyel Legiával a Bajnokok Ligájában a spanyol Real Madriddal csatáztak, de akkor a srác még kicsi volt.

„Az egész család nagyon várja az rajtot, de a fiam a legfanatikusabb, mert kicsit azt is gondolja már, hogy szakmailag is ért hozzá” – mondta Nikolics.

Szerinted ki a jobb, Ronaldo vagy Messi?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top