nlc.hu
Sztárok

Babát vár Bugár Anna

Első gyermekét várja a Jóban Rosszban sztárja – Bugár Anna így tudta meg, hogy várandós

Nagy boldogság érte Bugár Annát és férjét: novemberben érkezik az első gyermekük.

Bugár Anna a babavárás öröméről és arról, hogy kisfiúnak vagy kislánynak örülne-e jobban, ő maga mesélt a TV2 Mokka című műsorában. Elmondása szerint már a 18. hétben van, és férjével – akivel 5 éve él házasságban – már készültek a családalapításra, tehát nem érte őket váratlanul a várandósság.

Bugár Anna

Jön a pici Bugár Annáéknál – Forrás: TV2 / Mokka – videó

 „Már a tesztet is együtt csináltuk. Karácsonykor fogalmazódott meg bennünk az a gondolat: de jó lenne jövőre már hárman lenni vagy négyen vagy öten, tehát egy családként. Tehát januártól úgy döntöttünk: ha jönni akar, akkor jöjjön, aki minket választ. Februárban meg is fogant a mi kis csodánk. Márciusban éreztem, hogy olyan valami más, még mielőtt valami külső jele lett volna. Megosztottam ezt az érzést a férjemmel, és azonnal csináltunk tesztet. (…) Nálam a legjobb érzés volt már az első gondolatot megosztani vele és együtt átélni ezt a pillanatot” – mesélte a Jóban Rosszban sztárja.

Néhány nappal ezelőttig a szívem mélyen azt éreztem, hogy kisfiú, de most néhány napja azt érzem, hogy kislány. Ez csak egy érzés, nem a vágyam. Úgy vagyunk vele a férjemmel, hogy teljesen mindegy, csak egészséges legyen. Ati picit lánypárti” – árulta el a 32 éves színésznő.

Ami a gyerekszobát illeti, a fiatal házaspár egyelőre semleges színekben gondolkodik, mivel lehetséges, hogy egészen a születésig nem derül ki a baba neme, ha az ultrahang-felvételeken ez pont nem látszik.

A várandós Bugár Anna arról is beszélt, hogy érzi magát, illetve mikor tervezi a visszatérést a szülés után. „Úgy érzem, egyre energikusabb vagyok. Az első pár hétben éreztem, hogy vissza kell venni, szerencsére pont nem forgattam. (…) Sokkal nagyobb az étvágyam. (…) November közepére várjuk. Nem sietnék vissza a munkába, (…) majd figyelek a belső hangomra, nem döntöttem el semmit” – vallotta be.

Még több babaváró celeb az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top