nlc.hu
Sztárok

ByAlex a személyisége változásáról

ByeAlex: Tíz éve borzasztó alak voltam

Őszintén beszélt ByeAlex arról, milyen ember volt régebben, miért változott meg, és milyen számára az ideális nő.
ByAlex

Hamarosan indul az X-Faktor, Márta Alex, azaz ByeAlex pedig ötödik alkalommal lesz benne a műsorban. Az énekes most a Blikknek adott interjút, amelyben beszélt arról is, hogyan változott meg az elmúlt években.

Tíz éve borzasztó alak voltam. Durván kényszeres és elitista, akit csak a könyvek és a tudás érdekel, és ez alapján ítéltem meg másokat. Az érzelmeimet nem tudtam kifejezni, és nem is néztem szembe velük. Ráadásul a hűség mintaképe sem voltam. Nagyon hipochonder is voltam, és borúsan láttam a dolgokat, legalább tízszer olyan kilátástalannak, mint valójában voltak. Rövid ideig tudtam optimista maradni.

Végül a kritikák hatására változott meg:

Annyi kritikát kaptam a bará­taimtól, lányoktól, hogy tudtam, ha valamit ennyiszer mondanak, akkor biztos van valami igazságtartalma. Többször voltam pszichológusnál, pszichiáternél, de nálam nem működött a terápia. Valahogy azt éreztem, az orvosok egy idő után inkább a rajongóim lettek, a nekik elmesélt történetek inkább tűntek egy idő után viccesnek, mint komolynak.

ByeAlex arról is beszélt, hogy milyen számára az ideális nő:

Szeret és tud is főzni. Rendet tart a lakásban. Szerintem ez nem nagy elvárás, és tök jó, ha egy lány tud ilyeneket. Emellett legyen spontán! Legyen jó a humorérzéke, de ne ő vicceskedjen, hanem rajtam nevessen, jobban mondva velem! Ösztönözzön! Szeresse az akváriumokat és az ócenáriumokat, mert azokat imádom, néha hetente is elmegyek megnézni. Legyen hűséges, lojális, és ne zavarja, ha egyik nap hazaállítok egy embernagyságú Darth Vader-figurával!

A most 37 éves énekes úgy gondolja, hogy tíz év múlva már nem lesz színpadon, abban szerinte „maximum 3-5 év van még és pár nagy durranás”. Azt tervezi, hogy később producerként dolgozik majd. Szeretne írni, már dolgozik egy regényen, és nyitna egy vendéglátóhelyet vidéken.

ByeAlex az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top