nlc.hu
Sztárok

Gyereket vár Tiah

Gyereket vár a maszkos rapperlány – Tiah hamarosan szül

Tiah egy hét múlva életet adhat a kisfiának.

Tiah-t 150 ezren követik az Instagramon, és valószínűleg mind a 150 ezer meglepődött, amikor tegnap bejelentette: gyereket vár. A rapper kilenc hónapig titkolta a terhességet, csupán a közeli barátok és a családjuk tudott a babáról. Azt mondja, szerették volna kettesben megélni ezt az örömöt, de most, a szülés előtt 1-2 héttel a követőinek is beszámolt róla.

„Kisfiam lesz”

– írta a közösségi oldalán a népszerű rapper, majd a részletekről is beszámolt. Tiah párja zenei producer és mivel otthoni stúdiójuk is volt, nagyon nehéz volt elrejteni az előadók előtt is a hasát. Azt mondja, inkább bent maradt a szobában, vagy nem volt otthon, amikor mentek hozzájuk, csak hogy ne derüljön ki a titkuk. „Szerettük volna csak szűk családi körben tudatni. Hosszú hónapokon keresztül sikerült titokban tartani” – mondja. 

A rapper párja elárulta, nem szeretnének haknizni a babával, így valószínűleg nem fogják túl gyakran megmutatni a közösségi médiában. A nevet már kiválasztották, bár egyelőre nem árulják el, az viszont kiderült, hogy Tiah június 20-ra van kiírva, tehát pár napon belül megszülethet a baba.

tiah és kingbj

Gyereket vár Tiah (Fotó: Instagram)

Sztárok, akiknél bővül a család:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top