nlc.hu
Sztárok

Liptai Claudia az évfordulóról

Liptai Claudia az esküvője napjáról: „Még a villám is belecsapott a faházba, amiben készülődtem”

Liptai Claudia és Pataki Ádám három évvel ezelőtt mondták ki a boldogító igent. Házassági évfordulójukon azt is felidézték, hogyan emlékeznek életük egyik legszebb napjára.

Nem véletlen, hogy a június az egyik kedvenc hónapja Liptai Claudiának és Pataki Ádámnak, akik három évvel ezelőtt a nyár első hónapján mondták ki a boldogító igent egymásnak. A páros most felidézte, hogy miként emlékeznek a nagy napra ennyi év távlatából. „Most ünnepeltük a harmadik házassági évfordulónkat, méghozzá duplán. Annak idején volt egy polgári szertartás és egy lagzi is, ezért a dupla ünneplés” – mondta a 95.8 Sláger FM-en Pataki Ádám, aki feleségével közös rádióműsorukban, az ÉdesKettesben nosztalgiázott.

A polgárink Érden volt, Ádám bérelt egy kisbuszt, az ő rokonsága és a tanúk is velünk jöttek. Csak így voltunk, szűken, aztán Ádám édesanyjánál ettünk, majd másnap indultunk Sarlóspusztára, a lagzi helyszínére – emlékezett vissza Claudia, aki nem sok jót remélt az esküvő napján az időjárást elnézve. – Bár ez az ország egyik legszárazabb része, a lagzink napján hatalmas eső volt. Egész éjjel szakadt, reggel pedig már dörgött és villámlott is hozzá. Semmi esélyét nem láttam annak, hogy eláll. Aggódtam, hogy a vendégek kevesebben jönnek el vagy rosszabbul érzik majd magukat a pocsék idő miatt. Fohászkodtam az égiekhez, kértem édesanyámat ott fent, hogy tegyen valamit, álljon el az eső” – vallotta be Liptai Claudia, aki nem tagadja, az időjárás miatt sírt is a nagy napon.

„Teljesen reménytelennek tűnt a helyzet, még a lagzi helyszínét is áttették, mindenki gumicsizmában járt, a vizet merni kellett, annyi eső esett. Ha ez nem lett volna elég, abban a faházban, amelyikben készülődtem, még a villám is belecsapott. Szerencsére nem lett baj, de a riasztó biztonsági szekrényét tönkretette, így az be is indult” – idézte fel a történeteket a színésznő, akinek imáját végül meghallgatták az égiek. Az eső elállt, a lagzi pedig tökéletesre sikerült. „Kettőkor mintha elhúztak volna egy függönyt: elállt az eső, kisütött a nap. Claudia gyönyörű volt, minden szuperül sikerült. A vendégeink pedig a mai napig úgy emlegetik a lagzit, mint a világ egyik legjobb bulija. Mi is úgy emlékszünk rá, mint életünk egyik legjobb napjára, csodálatos volt” – tette hozzá Pataki Ádám.

pataki ádám liptai claudia

Pataki Ádám és Liptai Claudia (Fotó: Instagram)

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top