nlc.hu
Sztárok

Nick Cannon fél éven belül negyedszer lesz apa

Mariah Carey ikreinek fél év alatt négy testvére született és Nick Cannon örül ennek

Nick Cannon azóta igazán ismert, hogy feleségül vette Mariah Careyt. Mostanában pedig egészen sokat szerepel a magazinokban, nem is meglepő. Hamarosan megszületik Nick Cannon hetedik gyereke, és így hat hónap alatt három különböző nő négy gyerekkel ajándékozta meg a sztárt.

Hosszas találgatás után árulta el áprilisban Nick Cannon, hogy ismét apa lesz. Mariah Carey volt férje a közösségi oldalán erősítette meg a hírt és az is kiderült ismét ikrei lesznek.

Carey és Cannon gyerekei, Moroccan és Monroe 2011-ben jöttek világra, a házaspár pedig 2014-től már külön élt, végül 2016-ban mondták ki a válásukat. Sokan hitték, egyszer még kibékülnek, mert az énekesnő megőrizte a jó viszonyt az exével.

Monroe Cannon, Mariah Carey, Nick Cannon, és Moroccan Scott Cannon a Nickelodeon 2018-as Kids' Choice Awards gálájára együtt mentek

Monroe Cannon, Mariah Carey, Nick Cannon, és Moroccan Scott Cannon a Nickelodeon 2018-as Kids’ Choice Awards gálájára együtt mentek (Fotó: Steve Granitz/WireImage)

Miközben a rajongók sokáig reménykedtek abban, hogy Cannon és Carey kibékülnek, 2017 februárjában a férfi bejelentette? Brittany Bell modelltől kisfia született, aki a Golden “Sagon” Cannon nevet kapta, majd  2020 decemberében megérkezett a pár kislánya, Powerful Queen Cannon. 

Nick Cannon ikerfiai a héten születtek (

Nick Cannon ikerfiai a héten születtek (Fotó: Instagram)

A héten pedig megszülettek Cannon iker fiai, teljes nevükön Zion Mixolydian és Zillion Heir, a kicsik édesanyja a nemzetközileg is elismert DJ Abby de la Rosa, aki a közösségi oldalán mutatta be a világnak a gyerekeket. 

Az egyre bővülő család újabb tagja szintén a napokban születik, Alyssa Scott ezt a saját közösségi oldalán árulta el, nem sokkal azután, hogy egy bejegyzésből kiderült: a kisbabája apja Nick Cannon. 

Alyssa Scott a napokban ad életet a második gyerekének, akinek szintén Nick Cannon az apja

Alyssa Scott a napokban ad életet a második gyerekének, akinek szintén Nick Cannon az apja

Mariah Carey volt férje korábban egy expediTIously podcast-ben arról mesélt, hogy szerinte a a párkapcsolatok és a házasság kifejezetten a nőknek kedveznek, és amióta elvált Carey-től, pontosan tudja, hogy soha többet nem nősül meg. 

“Tudom, hogy egy kapcsolat nem nekem való, és tisztelem a nyitott kapcsolatokat is. De nekem ez túl sok szabályt jelent, nem akarok senkinek felelni, mostantól csak magammal akarok foglalkozni. Van egy “magányos” tetoválásom is, jól vagyok így. Nagyon szeretem a gyerekeket, de a kapcsolatokból nem kérek, köszönöm.”

Sztárok, akiknek sok gyereke van: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top