nlc.hu
Sztárok

Váczi Gergő lányai csodaszépek

Váczi Gergő: “Szeretem a lányaimat és a páromat a tenyeremen hordozni”

Nemrég ünnepelte a negyvennegyedik születésnapját, nagylánya pedig a napokban lett tizenkét éves. Váczi Gergő mesélt családjáról és arról, mennyire foglalkoztatja a kora.

A TV2 műsorvezetője nem foglalkozik az idő múlásával, inkább csak ámul, milyen nagyok már a lányai. „Szeretjük a szűk családi összejöveteleket, most is így ünnepeltünk. A negyvenedik szülinapomon volt egy nagy meglepetés bulim, az bőven elég volt – mondja Váczi Gergő. – Nem foglalkoztat a korom, pont a napokban mondtam az egyik barátomnak, hogy ott vagyok, ahol lennem kell. Van egy szerető családom, két gyönyörű gyerekem, szeretem a munkámat, és minden kerek körülöttem. Fittnek érzem magam, de figyelek is arra, hogy rendszeresen edzek. Cross fitt edzéseket csinálok, ez nagyon bevált nekem.

Váczi Gergő lányai és párja

Váczi Gergő lányai, Blanka és Dóri és párja, Krisztina (Fotó: Váczi Gergő)

Gergő lányai már várták a nyarat, ilyenkor szinte egész nyáron aktív pihenéseket szerveznek. „Szerencsére a páromnak, Krisztinek is rugalmas a munkája, így szinte bármikor el tudunk menni néhány napra pihenni. Én hétvégén vezetem a Tényeket, ez ad egyfajta hét közbeni szabadságot. A jövő héttől már vakáció van, ezért indulhat a nyaralás. Először a Tisza tóhoz utazunk és biciklitúrákat szervezünk. Dóri és Blanka olyan nagyok már, hogy nemrég ötven kilométert simán letekertek velünk. A nyár a pihenésről szól, hiszen év közben a tanulás a legfontosabb. Szerencsére jól tanulnak a lányok. A kicsi, Blanka éppen felvételire készül egy nyolcosztályos gimnáziumba, és Dóri bizonyítványa is kiemelkedő.

A műsorvezető rengeteget bolondozik a lányaival, esténként ő a mesefelelős is. „Kiskoruk óta én mondom az esti mesét. Főleg az állatos történeteket szeretik. Ez csak a mi időnk, amit én nagyon élvezek. Sokszor a vacsorát is én készítem, szeretem a lányokat és a páromat a tenyeremen hordozni. Ők a mindeneim…

Sztárok meséltek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top