nlc.hu
Sztárok

Szinetár Dóráék évfordulója

Szinetár Dóra megható szerelmi vallomást posztolt az évfordulójukra

A színésznő megmutatta azt is, hogyan ünnepelték ezt a jeles napot.

Szinetár Dóra és párja, Makranczi Zalán színész 9 éve vannak együtt. Ezt a különleges napot nem akárhogy ünnepelték meg! A 44 éves színésznő a közösségi oldalán megható posztban fogalmazta meg gondolatait az együtt töltött évekről és a jövőjükről.

Szinetár Dóra

Évfordulózott Szinetár Dóra és párja – Forrás: Szinetár Dóra Official Fanclub / Facebook

Ma 9 éve… úgyhogy elrollereztünk kicsit megünnepelni a kedvenc Duna-parti kavicsos helyünkre… Én egy sport-fröccsöt ittam, ő két sört, néztük a Dunát, beszélgettünk, kicsit hintáztunk, nagyon röhögtünk, aztán hazarollereztünk, mert a legnagyobbik vigyázta a legkisebbik álmát. És közben végig arra gondoltam, hogy mennyire szeretek Vele élni. És hogy az elmúlt 9 év alatt bármi is történt, egy dolog sosem volt kérdés, az, hogy mi együtt akarunk megöregedni. Végtelenül hálás vagyok a Jóistennek, hogy ez velem megtörténik” – olvasható Szinetár Dóra szívhez szóló bejegyzésében, közös fotókat is megosztva a romantikus programjukról.

Olvass még Szinetár Dóráról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top