nlc.hu
Sztárok

50 év fölötti sztárok bikiniben

Bikini body 50 felett? Sztárok, akik bikiniben is lenyomják a huszonéveseket

Már elhagyták az ötödik ikszet, mégis, olyan formában vannak, hogy leesik az állad!

Biztosan vagyunk benne, hogy ha a következő fotókat arcok nélkül mutatnánk meg, eszedbe sem jutna, hogy 50 pluszos hírességekről készültek. Habár, azt valljuk, igenis mindenféle forma bikini body, de ezek előtt a hírességek előtt mégis megemeljük a szalmakalapunkat.

Halle Berry

Halle Berry augusztusban lesz 55 éves, de nagyon nehezünkre esik elhinni. Tény, 22 éves kora óta ketogén alapú étrendet követ – ekkor diagnosztizálták nála a cukorbetegséget. Habár, a színésznő az alakjára is kényes, de az egészsége miatt is kifejezetten ügyel arra, hogy mit eszik, és fanatikus sportoló hírében áll. Berry rendszeresen bokszol, fut, de ami a legjobban bejött neki az a plank, amivel az egész testét karban tudja tartani. Minket meggyőzött!

A színésznő kőkeményen edz, amiről rendszeresen posztol az Instagram oldalán. Az alakja kétség kívül motiváló.

Személyi edzőjével, Peter Lee Thomas-szal együtt feszegetik a színésznő határait. Berry szerint egy jó track lista új szintre emelheti az edzés hatékonyságát.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopeznek mindig is lapos hasa, izmos combjai és kerek feneke volt, de az, ahogy az utóbbi időben kinéz, egészen zseniális. A Wall Street farkasai című filmben táncost alakított – valahonnan innen datálhatjuk azt is, hogy olyannyira kipattintotta magát, hogy azóta sem állt le, és akármilyen szögből fényképezik, csak tökéletes alakot képes villantani. Tánccal és edzőtermi edzéssel tartja magát formában, valamint olyan étrenddel, ami magas fehérje tartalmú, és sok zöldséget tartalmaz. Mindehhez JLO most júliusban lesz 52 éves.

Jennifer Lopez bikiniben
Megnézem
Összes kép (5)

 

Salma Hayek

Salma Hayek 2021-ben lesz 54 éves, de a képei alapján inkább egy nagyon jó formában lévő 34 évesnek mondanánk. Igaz, hogy Hollyoodban még 61 évesen is olyan alakot villantanak a színésznők, hogy csak pillázunk. A színésznőnek mindig nagyon jó alakja volt, bár saját elmondása szerint ki nem állhatja a fogyókúrát, és nem is jó benne. Imád enni, és saját bevallása szerint hajlamos lenne az érzelmi evésre is, de ezt igyekszik megelőzni egy-egy dzsúszkúrával, és igyekszik helyre tenni magában a lelki problémákat. Ilyenkor saját készítésű dzsúszokat fogyaszt. A sportok közül a tánc, a jóga és a pilates híve, de a személyi edzővel is szokott edzeni.

Hayek mindig is büszke volt formás idomaira, és a fotók alapján szerintünk megtanulta megállítani az időt.

A színésznő nem megrögzött diétázó, de odafigyel arra, hogy mi kerül a tányérjára.

Jennifer Aniston

Habár Jennifer Aniston soha nem küzdött súlyproblémákkal, a Jóbarátok indulása előtt a producerek arra kérték, dobjon le néhány kilót Rachel szerepéért cserébe. A színésznő megtette, és azóta is tartja a formáját, nem is akárhogyan. Elképesztő, hogy 52 évesen úgy néz ki, mint egy életre kelt photoshop. Aniston napi ötször étkezik, nem eszik krumplit, sem kukoricát, és a nassolást is igyekszik megállni. Nem rajong a mozgásért, de már évtizedek óta sikeresen felülemelkedik a sporttal szembeni ellenérzésén, és jógával tartja a formáját.

Jennifer Aniston bikiniben
Megnézem
Összes kép (3)

Barta Sylvia

Természetesen, a hazai hírességek között is bőven van, aki felveheti a versenyt, és le is körözheti a Hollywood-i sztárokat. Gaál Noémi és Csomor Csilla is túl vannak az ötvenen, és zseniálisan néznek ki bikiniben. Barta Sylivia is idén töltötte be az 51. életévét, és kirobbanó  formában van. Az időjós fanatikusan szereti a sportokat, rendszeresen edz, és erről képeket is megoszt a közösségi oldalán. Fut, edzőterembe jár, zumbázik. Emellett természetesen, odafigyel az étkezésére is, nem csak az alakja, hanem az egészsége miatt is.

Egy gramm felesleg sincs az időjóson.

Barta Sylvia az egészséges életmód elkötelezettje, és bikiniben is önbizalommal telve áll a kamerák elé élő adásban is.

Julia Roberts

Végül egy igazi “Micsoda nő!”, vagyis az 53 éves Julia Roberts!

Julia Roberts bikinibe

Julia Roberts a 2020-as családi nyaralásán (fotó: Profimedia)

Még több sztár, akik a csúcsformáért mindent megtesznek!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top