nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi incidense a játszótér

Tóth Gabi teljesen lefagyott attól, ami a kislányával történt a játszótéren

Engem nem így neveltek – írta kiakadva Tóth Gabi.

„Megszakad, hogy nem tudom azoktól a »élményektől« megkímélni, amik például a játszótéren érték sajnos nem is egyszer” – fogalmazott a csalad.hu-s blogbejegyzésében Tóth Gabi, aki elmesélte legutóbbi játszótéri incidensüket, amitől a kislánya, Hannaróza sírásban tört ki.

tóth gabi

Tóth Gabi (Fotó: Instagram)

 

„Egy nagyobb gyerek a múltkor – szeretném hinni, hogy nem kifejezetten gonoszságból, inkább csak viccesnek gondolván – megijesztette Hannit, úgy, hogy a kezével félelmetes karmokat imitálva, ijesztő hangon elkezdte mondani a lányomnak, hogy

ő a farkas és meg fogja enni.

Sikerült… Hanni megijedt, sírni kezdett és az anyukája, aki végignézte az egész jelenetet, nem szólt rá. Lefagytam…” – emlékezett vissza az énekesnő, aki rögtön vigasztalni kezdte másfél éves kislányát, és közben azon gondolkozott, hogy a gyermek anyja miért nem szólt rá a gyerekére.

„Nem sikerült megértenem. Engem nem így neveltek. Félre ne értsetek, nem voltam szent. Ha provokáltak, tudtam durva lenni, ha bántottak, megvédtem magam, volt, hogy verekedtem is, de soha nem bántottam volna szándékosan a nálam kisebbet vagy gyengébbet” – írta Tóth Gabi, aki előző blogbejegyzésében arról számolt be, bár régebben ellenezte, ő is szájon puszilja gyermekét.

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top