nlc.hu
Sztárok

Balira költözik Edvin Marton és családja

Balira költözik Edvin Marton és családja

Edvin Martonék gondoltak egyet és elhagyják Magyarországot.

Marton Adrienn év elején egy hónapot Balin töltött, bár eleinte csak egy hétre ment, elkapott egy fertőzést, ami miatt még kórházba is került, ezért nem tudott hazajönni. A gasztroblogger annyira beleszeretett a szigetbe, hogy megkérte a férjét, költözzenek oda. Eredetileg úgy tervezték, hogy majd akkor telepednek le külföldön, ha a gyerekeik már egyetemisták, most meggondolták magukat.

edvin marton és adrienn

Edvin Marton és a felesége, Adrienn (Fotó: Smagpictures)

„13 éve házasok vagyunk, van két fantasztikus gyerekünk és az irány az közös. Azt gondolom, hogy a változással jár egy idegen érzés, ami aztán fantasztikus dolgokat hozhat, mi pedig állunk elébe” – mondta a Fókusz kamerái előtt Marton Adrienn. Az is kiderült, hogy július elején költöznek. 

„Én viszem a hegedűt és a családot, valamint könyveket és fürdőnadrágot”

– árulta el Edvin Marton. Mint kiderült, mindketten azzal foglalkoznak majd, amivel itthon: Adrienn gasztrofilmeket készít, Edvin pedig zenél. Jelenleg indonézül tanulnak, ami szerintük majd könnyebben megy nekik, ha kint fognak élni.

A teljes interjút itt láthatod:

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top