nlc.hu
Sztárok

Az Exatlon sztár, Szabó Franci remekül van és ez látszik rajta

Szabó Franciska csodaszép helyen van, megmutatta

Sok minden változott az Exatlon Hungray 2021 óta Szabó Franciska életében, most megmutatta.

Idő előtt kellett elbúcsúzni az Exatlontól Szabó Francinak, aki a sérülése miatt nem tudta folytatni a versenyt. Ez akkor nagyon megviselte a sportolót, és a mai napig szívesen idézi fel az exatlonos emlékeit.

Szabó Franci az Exatlon Hungary legutóbbi versenye után magát is hibáztatta a Bajnokok megalázó vereségéért

Szabó Franci az Exatlon Hungaryban a versenyek után sokszor magát hibáztatta a Bajnokok megalázó vereségéért

Franci az elmúlt hetekben újra megerősödött és gőzerővel edz, nem is akárhol! Az elmúlt hetekben Mexikóból jelentkezett be, majd az Egyesült Államokból, most pedig azt is megmutatta, milyen mesés helyen lakik jelenleg.

Miután a sérülése miatt távozott a sportoló, sokan aggódtak érte, de Franci kivirult, sokan rá sem ismertek az Exatlon után posztolt képeken.

Szabó Franciska nagyon jól érzi most magát a bőrében

Szabó Franciska nagyon jól érzi most magát a bőrében

Bár dicsérték, hogy nagyon jól áll neki az extra szőke frizura, az utóbbi időben ezen is változtatott. Ez jól látszik azon a TikTok-videón, amit feltöltött. Korábban megjegyezték Franciska követői, hogy szerintük kár filtereket tennie a képekre, sminkelni vagy retusálni a fotókat, hiszen az Exatlonban látták nap mint nap és ott egészen más arcát mutatta. 

„Az egy átmeneti állapot volt nálam, mint például a nőknél a terhesség…” – írta válaszul a kritikákra. 

Az Exatlon szereplői: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top