nlc.hu
Sztárok

Magyar sztárok nagy fogyásai

Magyar sztárok, akik több, mint 40 kilótól szabadultak meg

Olyan magyar hírességeket gyűjtöttünk össze, akik bomba formába hozták magukat.

Teljes életmódváltásba kezdtek a következő magyar celebek, aminek köszönhetően több, mint 40 kilótól szabadultak meg. Az átalakulás pedig nagyon látványos.

Fásy Zsüliett

Nemcsak testileg, hanem lelkileg is sokkal felszabadultabb lett Fásy Zsüliett, amióta leadott 43 kilót. A fiatal lány azóta is tartja a diétáját és sokat tesz azért, hogy megtartsa új alakját.  

„Ez a legjobb az egészben, amióta lefogytam, sokszor anyukám ruháiból válogathatok reggelente, neki rengeteg holmija van, és szívesen megosztja velem Most már egy a méretünk. Nagyon élvezem, hogy felvehetek szűk ruhákat, amiről korábban álmodni sem mertem. Jó érzés tükörbe nézni, egy teljesen új Zsüli néz vissza rám” – mesélte korábban az nlc-nek.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fásy Zsüliett (@fasyzsuliett) által megosztott bejegyzés

 

Emilio és felesége, Tina

Emilio és Tina egyik napról a másikra száműzte az étrendjéből a fehér lisztes-cukros finomságokat, ráadásul a rendszeres sportot is beépítették a mindennapjaikba. 

„Rengeteg, szinte új, de nagyméretű ruhadarabomtól váltam meg az utóbbi időben. Volt, amit elajándékoztam, ismerősnek, barátnak adtam. Mindig is volt egy kedvenc piros bőrkabátom, amit mikor megvettünk, nem fértem bele. Mondtam is Tinának, hogy ezt rakjuk el, eljön majd az ideje, amikor már nem fog oldalt szorítani. Így is lett, most már kényelmesen hordhatom” – mondta korábban Emilio, aki 76 kilót adott le.

Sztárok nagy fogyása

Emilióra rá sem lehet ismerni. (Fotó: Emilio/Facebook)

“Szinte idegenként nézek magamra azokon a nagyon régi fotókon, amelyeken még 100 kg felett volt a súlyom. Most, 27 kg mínusszal a hátam mögött minden eddiginél jobban vagyok és cseppet sem izgatnak azok, akiknek így nem tetszem”vallotta be Tina.

Peller Anna

Igaz, nem 40, de 30 kilót sikerült leadnia Peller Annának is, aki keményen megdolgozott mostani formájáért.

A színész-műsorvezető sosem tagadta, hogy kamaszkora óta ádáz küzdelmet folytat a plusz kilókkal, de tavaly sikerült neki az áttörés, óriási változáson ment keresztül.

Sztárok nagy fogyásokkal

Peller Anna testvérével, Mariann-nal az Életünk története című műsorban. (Fotó: Sajtóklub)

„Túlsúlyos színésznőként csak a komika szerepek találtak meg, beskatulyázva éreztem magam, nem akartam csak a vicces dömpert játszani, ez adott nagy erőt a diétához… Az igazság az, hogy inkább csak törekszem a vegánságra, tejtermékeket fogyasztok, és olykor halat is. Naponta négyszer, ötször eszem, én készítem az ételeket, természetesen a családnak főzök húst is. Amúgy a személyiségem része a husi, olyan cicis, faros vagyok. Elfogadtam, ugyanakkor hiú ember lévén mégsem mindegy, hány kilót mutat a mérleg” – mondta korábban a Bestnek a színésznő, aki több, mint 30 kilótól szabadult meg.

Sztárok, akik változtattak az életmódjukon: 

(Nyitókép: smagpix/Olajos Piroska)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top