nlc.hu
Sztárok

Linda Gray családja

Sármos pasi lett a 81 éves Linda Gray ritkán látott unokája

Nem is akárminek az apropóján mutatta meg kisebbik unokáját a 81 éves Linda Gray.

A nyolcvanas évek egyik legünnepeltebb szappanoperasztárja Linda Gray, akit itthon a Dallas sorozat Samathájaként ismertünk meg legutóbb 2019-ben forgatott, a Grand-Daddy Day Care című komédiában. Bár büszke a szakmai sikereire, életében mindig is a család volt a legfontosabb. 

Linda Gray és unokája

Linda Gray 1981-ben (Fotó: Ron Galella/Getty Images)

Így nem is meglepő, hogy kisebbik unokájának, Jacknek a ballagásán is jelen volt a büszke nagymama, a nagy családi eseményt pedig rögtön el is újságolta közösségi oldalán.

Míg Linda Gray örökifjú, addig unokája sármos pasivá érett:

Az nem derült ki, Jack hol folytatja a tanulmányait, csak annyit tudni róla, hogy imád kosárlabdázni.

„Hatalmas ölelést adtam Jack unokámnak a ballagásán! Nem lehetnék büszkébb rá. Már most fényes jövő áll előtte” – írta a fotóhoz a színésznő, aki fiatalos megjelenését minden valószínűséggel pozitív életfilozófiájának (is) köszönheti. Az életkorából akár két évtizedet is letagadhat, de váltig állítja, hogy a külsejét nem plasztikai beavatkozásokkal tartja karban, azokat ugyanis ijesztőnek találja. A botoxot saját bevallása szerint ugyan kipróbálta, ám azt is csak egyszer, mivel nevetségesnek érezte a végeredményt.

Linda Gray a férjével

Linda Gray és férje még 1980-ban (Fotó: Ron Galella/Getty Images)

„Az életkornak nincs jelentősége. Ha megismerek egy 40 évest, aki unalmas és földhözragadt, akkor nem érdekel. De ha találkozom valakivel a saját korosztályomból, aki nevetni akar, mozizni, úszni és jókat enni… akkor jöhet!” – fogalmazott egy korábbi nyilatkozatában. Hozzátette azt is, hisz a túlvilágban, azonban úgy véli, amíg élünk, a jelenre kell koncentrálni.

Siker és családi tragédiák

Linda Gray 1962. április 28-án házasságot kötött Ed Thrasherrel, de 20 év után elváltak. A színésznő nem ment újra férjhez.  Két gyermeke született. Fia Jeff, tavaly novemberben hunyt el 56 éves korában.

„A fiam életét ünnepelve. Ő volt a legkedvesebb, legviccesebb, legédesebb ember… rengeteg szeretetet adott a világnak és mindenki szerette! Legyen varázslatos az utazása!” – búcsúzott fiától Linda Gray.

Lányának, Kehlynek két fia született, Ryder és Jack.

Linda Gray háromszor is leküzdötte betegségét. Először több mint 15 éve diagnosztizáltak nála mellrákot, de sikerült felgyógyulnia.

Olvass még a Dallas sztárjairól!

(Nyitókép: Paul Archuleta /Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top