nlc.hu
Sztárok

Kovács Patrícia újra a Vígszínházban

Kovács Patrícia betartotta Eszenyinek tett ígéretét: visszatért a Vígszínházba

Eszenyi Enikő miatt intett búcsút a Vígszínháznak Kovács Patrícia. Jobban mondva Eszenyinek, hiszen távozásakor egyáltalán nem az intézménynek akart hátat fordítani.

Nagy port kavart, amikor Kovács Patrícia is szót emelt Eszenyi Enikő vezetői módszerei és viselkedése ellen. Rudolf Péter igazgató érkezésével azonban új szelek fújnak a teátrum falai között: a 43 éves színésznő ismét a Vígszínházhoz szerződött – írja a legfrissebb BEST magazin.

Kovács Patrícia

A Vígszínházhoz szerződött Kovács Patrícia az új évadban (Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

„Számomra nagyon fontos, hogy visszamegyek a Vígszínházba, ahonnan tíz éve eljöttem. Akkoriban azt mondtam, hogy ide én biztos, hogy vissza fogok jönni, mert nem a Vígszínházat hagytam ott, hanem Eszenyi Enikőt. Neki mondtam, hogy nekem dolgom van ezzel a hellyel. Amikor életemben először bementem a Vígbe – átvettem ott egy szerepet –, akkor azt éreztem, hogy ezért akartam színésznő lenni. A bennem lévő gyerek megszólalt, hogy nekem ez a mindenem” – vallotta be Kovács Patrícia.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST nyitó

Olvass még Kovács Patríciáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top