nlc.hu
Sztárok

Széphalmi Juliska csak Lacika miatt aggódott

Széphalmi Juliska: „Új életet kezdtünk”

Bár Széphalmi Juliska nehezen vált meg a férjével, Sánta Lacival épített közös otthonától, most már sikerült tovább lépnie. A táncosnő jelenleg új lakásában éli mindennapjait, kisfiáról és terveiről mesélt az nlc-nek.

Sokakat meglepett, amikor Széphalmi Juliska és Sánta Laci bejelentették a válásukat. Azóta mindketten elárulták, hogy megszenvedik ezt az időszakot, és nekik most csakis az a fontos, hogy kisfiuk, Lacika számára megkönnyítsék az átmeneti időszakot. Juliska nemrég tért haza a Survivor forgatásáról, azóta pedig új életet kezdett.

Sánta Laci és Széphalmi Juliska eladták a házukat, a táncosnő egy lakásba költözött a fiával

Sánta Laci és Széphalmi Juliska eladták a házukat, a táncosnő egy lakásba költözött a fiával (Fotó: Széphalmi Juliska)

„Eladtuk a házunkat, és Lacikával elkezdődött egy új életünk – mondta Juliska. – Nem mondom, hogy nem hiányzik a régi otthonunk, szinte mindennap ott megyek el előtte, amikor viszem óvodába a kisfiamat és belefájdul a szívem. Minden egyes szeget mi ütöttünk be a falba, benne vannak az emlékeink, amitől nehéz volt megválni. De most mégis új dolgok várnak ránk, én pedig állok elébe. Egy kicsit könnyebb lett, amikor Lacika azt mondta nekem, hogy mennyire szereti az új lakásunkat. Bár meg kell mondanom, még nagyon az elején tartunk a felújításnak. Lassabban mennek a dolgok, hogy a lakásban élünk. Még egyelőre matracon alszunk, de nem sokáig. Már kinéztem a bútorokat is, de először jön a parkettázás.

Széphalmi Juliska örül, hogy a fia hamar megszerette az új otthonát

Széphalmi Juliska örül, hogy a fia hamar megszerette az új otthonát

Juliska közben elkezdett dolgozni, nagy erőkkel készül a Szegedi Szabadtéri színpadi előadásokra. „Nagyon fura, hogy másfél év után újra vannak próbák és dolgozunk. Újdonságként élek meg minden percet – folytatja. – Két hétre Szegedre utazunk, a Jézus Krisztus Szupersztár darabban láthatnak majd a nézők. Négy napot Lacika is velem lesz, a többit a nagymamájánál tölti Békéscsabán. A kisfiam már most nagyon szeret »szerepelni«. Nem tudom, hogy milyen pályát választ majd, de az biztos, hogy nagyon jó a mozgása már most és az énekhangja is. Tehetséges művész lehet belőle, de nem szeretnék semmit ráerőltetni. Az ő választása lesz, hogy követ-e minket a színház világába, vagy sem.”

Sztárok meséltek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top