nlc.hu
Sztárok

Problémásan indult Emilióék nyaralása

“Úgy érzem magam, mint egy bolondok házában” – kiakasztotta nejét Emilio

Nyaralni indul Emilio és családja. Már az úticél kiválasztása sem ment számukra zökkenőmentesen, de a csomagolás igazán nagy vitába torkollott.

Emilióék hosszas mérlegelés után úgy döntöttek, ismét Törökország felé veszik az irányt. Bár az énekes felesége, Jellinek Tina jobban örült volna egy másik úticélnak, Emilio – aki az új külsejével igencsak sokkolta a rajongóit – nem szeretett volna változtatni. A vitának végül az vetett végett köztük, hogy kiderült, a kiszemelt szállodából egész napos isztambuli bazártúrára lehet menni.

Emilio

Emilióék a török tengerparton pihenik ki majd magukat – Forrás: Drága családom

Tina olyan, mint egy nyugdíjas. Ő azt szereti, ha a nyaralás, annyira nyaralás, hogy semmit sem kell csinálni. A tenger legyen karnyújtásnyira, legyen kaja éjjel-nappal és Vivi is megtaláljon minden kedvére való programot a szállodában. Én jobban szeretem a pezsgést, a sétát az utcákon, a bazárt. Nem csoda, hogy ilyenkor, mikor ki kell találni, hova menjünk, összepattanunk” – mesélte a Drága családomban Emilio, akinek felesége végül beadta a derekát egy újabb törökországi kiruccanásra.

Mikor meghallottam, hogy a szállodából egynapos bazár túrára lehet menni Isztambulba, el is dőlt a dolog. Oda már régóta vágyom. Nekem ennyi elég is, egyébként a szálloda kényelmét szeretném élvezni a nyaralás alatt” – vallotta be a sokat fogyó Tina, aki meg is kezdte az utazásra való felkészülést. Azonban lánya, Vivi és Emilio is kiakasztották a csomagolással.

Emilio

Emilio csak pakolta és pakolta az öltönyeit a bőröndbe – Forrás: Drága családom

Megkértem Vivit, hogy kezdje el összepakolni a ruháit, erre mit csinált?! Telepakolta a bőröndjét minden játékkal! Alighogy sikerült vele megértetnem, hogy ez nem így megy, nem hajigálhat bele minden játékot jött a következő sokk. Emil legalább 7 öltönyt akart magával hozni. Minek? hova? A medence partjára?! Komolyan úgy érzem magam, mint egy bolondok házában. Kész káosz a csomagolás velük! Remélem, hogy a nyaraláson már lesz egy kis nyugtom, mert a készülődéssel az őrületbe kergetnek” – fakadt ki az énekes felesége.

Olvass még Emilióékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top