nlc.hu
Sztárok

Mindenórás sztármamik

Mindenórás sztármamik – ők néznek hamarosan anyai örömök elé

Sztármamik, akik hamarosan anyai örömök elé néznek.

Mindenórás sztármamák, akik hamarosan anyai örömök elé néznek!

Martinovics Dorina

A Radnóti Színház egy nagyon cuki közleményben tudatta a nagyérdeművel, hogy babát vár a 38 éves színésznő és párja, Szatory Dávid, így egy darabig biztosan nem láthatják őt a színpadon.

Mindenórás sztármamik - ők néznek hamarosan anyai örömök elé„Mert nem ér rá és a jelmezeit is kinőtte…, meg a világon az egyik legjobb dolog történik éppen vele. Nagy örömmel jelentjük be, hogy Dorina babát vár, emiatt szerepeit egy időre kolléganői veszik át. A szerelmesek házaiban Radnay Csilla, az Egy piaci napban Bánfalvi Eszter, a Futótűzben Mészáros Blanka, a Gloriában Pető Kata veszi át a szerepét. Sok-sok boldogságot és ezer örömet, drága Dorina!” – írták.

Mihalik Enikő

Mihalik Enikő és férje úgy döntöttek, hogy a topmodell a tengerentúlon hozza világra első gyermekét, úgyhogy székhelyüket már át is tették New Yorkba.

Nemrég egy videóban arról is mesélt, hogy fájdalomcsillapító nélkül szeretne szülni.

„Most így indulok neki a szülésnek, aztán ki tudja, pár óra fájdalom és vajúdás után lehet, hogy térden állva fogok könyörögni az orvosnak, hogy adja be az epidurálist” – vallotta be a modell, aki még a várandóssága is gyakran posztol meztelen fotókat.

Bata Éva

Bata Éva és Bereczki Zoltán első közös gyermeküket várják. A színésznő nemrég tett közzé egy pocakos fotót, de várandóssága alatt nem láttunk sok képet róla.

„Izgalmas vizsgálaton voltunk!!!” – írta a fotóhoz a 34 éves színésznő, és mint a posztból sejthető, a sztárpár már tudja a kisbabájuk nemét is. “Egy vérvétel után néhány nappal, már kezünkben is volt a PrenaTest eredménye babánk egészségi állapotáról, sőt még azt is megtudtuk minden más vizsgálatnál korábban, hogy kisfiunk vagy kislányunk lesz-e…” – posztolta sokat sejtetően Bata Éva.

Nosztalgiázz az nlc.-n: hírességek akkor és most!

(Nyitókép: Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top