nlc.hu
Sztárok

Szent Lászlóra akar hasonlítani Pintér Tibor

Pintér Tibor döbbenetes átalakuláson megy keresztül – a színész elárulta, miért vágott bele

Felismerhetetlen lett a színész, teljesen megváltozott az arca.

Gőzerővel próbál Pintér Tibor és a Nemzeti Lovas Színház társulata, amely a ‘Szent László, a lovagkirály’ című darabot is repertoárra tűzte. A 47 éves színész – aki maga alakítja a királyt – hatalmas átalakuláson megy keresztül a szerep kedvéért: hosszú hajat és szakállt növesztett, hogy minél inkább hasonlítson Szent Lászlóra.

Pintér Tibor

Pintér Tibor tavaly novemberben még így nézett ki – Forrás: TV2 / Mokka – videó

A hosszú szakáll és a hosszú haj, mind azért vannak, hogy még inkább hasonlítsak a főszereplőre. Próbálok minél jobban átalakulni a szerepre”– mondta a 95.8 Sláger FM-en Pintér Tibor, aki bízik benne, hogy a darab idővel kultikussá válhat.

Pintér Tibor

Pintér Tibor most így fest – Forrás: Sláger FM / Spotlight Media

“István királyról sokat tudunk, pláne, hogy rockopera is feldolgozta a történetét. Azonban rajta – és talán az Elizabeth című musicalen kívül – nem igazán készültek történelmi személyekről nagy, zenés darabok. Ezért is nyúltunk Szent László történetéhez, hiszen egy elképesztő uralkodó volt. Nyolcból nyolc csatát megnyert, igazságos és bátor volt a történelmi emlékek szerint. Hatalmas erő van az ő történetében. (…) Nagy öröm, hogy én alakíthatom majd őt, az csak bónusz, hogy állítólag még hasonlítok is rá” – árulta el a színész, aki úgy érzi, révbe ért a jelenlegi párja mellett.

Kiemelt kép:

Olvass még Pintér Tiborról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top