nlc.hu
Sztárok

Katalin hercegné állapota

Katalin hercegné karanténba került, állapotáról a palota adott hírt

Katalin hercegnét hiába várták ma, Vilmos herceg egyedül jelent meg a templomban és a tea partin, amire hivatalos volt a házaspár. A palota közleményben tudatta, mi van a hercegnével.

Nem tudott ma részt venni a hivatalos rendezvényeken Katalin hercegné, erről nem sokkal azelőtt adott ki hivatalos közleményt a Kensington Palota, hogy Vilmos herceg egyedül érkezett a templomba. 

A Szent Pál székesegyházban tartott évfordulóra Vilmos herceg egyedül érkezett

A Szent Pál székesegyházban tartott évfordulóra Vilmos herceg egyedül érkezett (Fotó: Tayfun Salci/Anadolu Agency via Getty Images)

„Múlt héten a cambridge-i hercegné egy olyan személlyel találkozott, kinek később pozitív lett a Covid-tesztje. Őfelsége semmilyen tünetet nem észlelt magán, de a jelenleg hatályban lévő rendelkezések értelmében karanténba vonult az otthonába.”

 A jelenleg érvényben lévő rendelet értelmében 10 napig kell izolálva élnie a 39 éves hercegnének, akit május végén oltottak be. 

Katalin hercegné karanténba került, miután koronavírusos beteggel találkozott

Katalin hercegné karanténba került, miután koronavírusos beteggel találkozott (Fotó: Getty Images)

Királyi család és a koronavírus: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top