nlc.hu
Sztárok

Opitz Barbi az X-Faktorban és most

Opitz Barbi a szemünk előtt lett kamaszlányból gyönyörű nő

Opitz Barbit 2016-ban, alig 17 évesen ismertük meg, amikor megnyerte az X-Faktor 6. évadát. Most, 21 évesen gyönyörű nőként szerepel már a színpadon.

Opitz Barbi 2016-ban, 17 éves kamaszlányként robbant be a köztudatba és rabolta el a rajongók szívét az X-Faktor 6. évadában – a főnyereménnyel, 27 millió forinttal együtt –, melyet úgy nyert meg, hogy a verseny alatt egyszer sem párbajozott. A Sonkádról származó énekesnő azóta építi a karrierjét és szemmel láthatóan minden esélye megvan arra, hogy sikert sikerre halmozzon a jövőben is.

A kezdetekről, hogy mikor szeretett bele az éneklésbe, egy interjú során nyilatkozott Opitz Barbi: „Hétéves korom óta énekelek, eleinte főleg régi dalokat, például Zalatnay Saroltát meg hasonlókat. Néztem a Megasztárt, az X-Faktort és a többi tehetségkutatót is, és amilyen dalokat énekeltek az énekesek, azokat megtanultam én is, és magam is kerestem új számokat az interneten. Szeretem minden műfajban kipróbálni magam. Még az általános iskolában volt egy karaoke verseny, és anyáék biztattak, hogy induljak én is. Első osztályos voltam, és rögtön meg is nyertem. A tanárok sokszor megkértek, hogy lépjek fel az iskolában, és a környéken néhány rendezvényen is felkértek, hogy énekeljek.”

Opitz Barbi akkor és most

Opitz Barbi 2016-ban és most (Kép: smagpix.com/Opitz Barbi Instagram)

De nem az X-Faktor volt Barbi első szárnypróbálgatása, 2015-ben indult először a Szatmár Hangja elnevezésű tehetségkutató versenyen, melyen harmadik helyezést ért el, majd Ukrajnában szerzett második helyet magának egy nemzetközi énekversenyen. Ugyanebben az évben jött a nagy győzelem az X-Faktorban, amivel egy csapásra ismertté vált Opitz Barbi az egész országban.

Az X-Faktor óta is folyamatosan szerepel a tévében és a színpadon, 2020-ban láthattuk az Álarcos énekes című műsorban oroszlán jelmezben. Majd a Sztárban sztárban is sokáig küzdött, a hetedik részig sikerült versenyben maradnia. A kiesés után Opitz Barbi így nyilatkozott: „Nagyon sajnálom, hogy el kell hagynom a versenyt, én imádtam, élveztem, hogy hétről hétre más előadót kell alakítanom. Többnyire a kedvenceimet, úgyhogy tényleg örültem. Ritkán van ilyen lehetőség az ember életében, és örülök, hogy részese lehettem ennek a műsornak. Nyilván szomorúsággal is tölt el, hogy nem folytathatom, de mindenkinek ki kell esnie egyszer. (…) Nagyon kedves gesztus, hogy láttam rajtuk, rosszul esik nekik, hogy kiestem, és ez nagyon jó érzés. Le a kalappal emberileg előttük!”

Opitz Barbi régen
Megnézem
Összes kép (5)

A közösségi oldalakon is folyamatosan szem előtt van az énekesnő: megcsodálhatjuk a 21 éves sztár nőies formáit bikiniben az Instagramon, vagy épp azzal sokkolja a közönségét, hogy kiegyenesíti védjegyévé vált extragöndör haját. Ez utóbbiról és általában a külsejéről két évvel az X-Faktor után így vallott Opitz Barbi: „Fellépésekre és a hétköznapokon nem segít senki, saját magam alakítom a stílusomat. Általában úgy öltözök, amilyen hangulatom van. Nem a trendet követem, hanem azt figyelem, hogy én jól érezzem magam a szettben… A hajamat mindig kiengedve, természetes formájában hordom… Tény, hogy sokan a hajamról ismertek meg, és mindig megdicsérik, ha látják.”

A szerelmi életét óvja az énekesnő, ám annyit azért elárult az Álarcos énekes után, hogy régen Paddy Kelly énekes volt a nagy, plátói szerelme, akit letaszított a trónról a Végtelen szerelem című török sorozat főhőse, Kemal Soydere, akit Kara Sevda színész alakít. Opitz Barbi annyit még hozzátett az ideáljáról, hogy egy pasi legyen magas, karakteres, romantikus és határozott. Tehetség és különleges szépség egyben: Optiz Barbi a szemünk előtt vált kamaszlányból nővé, 2016 óta csak előnyére vált az idő múlása.

Akkor és most!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top