nlc.hu
Sztárok

Szögeczki Ági élete a VV után

Való Világ akkor és most: Boldog anyuka a 45 éves Szögeczki Ági, aki már csak egy dologra vágyik igazán

Szögeczki Ági 45 évesen boldogabb és kiegyensúlyozottabb, mint valaha, mégis van egy dolog, amihez ugyan nem ragaszkodik görcsösen, de vágyik rá!

VV Ágica néven ismertük meg 2003-ban Szögeczki Ágnest. A miskolci lány Való Világ harmadik szériájában tűnt fel először, ő volt a VV3 hetedik kiesője.

Szögeczki Ági akkor és most

Szögeczki Ági 13 évvel ezelőtt (Fotó: Németh Gabriella/smagpix) és napjainkban (Fotó: Szögeczki Ági/Instagram)

Ezután sokáig kereste a helyét, majd megismerte gyermekének édesapját, Renátót, akitől 2013-ban született meg kisfia, Patrick.

A fiatal anyuka és párja kapcsolata végül nem alakult jól, Ágica hazaköltözött kisfiával Rómából. Saját elmondása szerint sokat vívódott, jól döntött-e annak idején, amikor otthagyta Olaszországot, és elhatározta, egyedül neveli Patrickot Budapesten. Ma már nincsenek kétségei efelől, 8 év után boldogabb, mint valaha, csak kisfiának él.

Szögeczki Ági akkor és most

Szögeczki Ági kisfiával, Patrickkal még 2019-ben. (Fotó: smagpix/Nagy Zoltán)

„Sokan nem mernek lépni, és inkább leélnek egy életet egy rossz kapcsolatban vagy házasságban. (…) Nekem végig az lebegett a szemem előtt, hogy olyan környezetet szeretnék biztosítani a fiamnak, ahol mindennap boldogság van, és minimális a harc. Nem szerettem volna, ha felnőttkorában pszichológushoz kell majd járnia egy-egy komolyabb veszekedés miatt” – mondta korábban az egykori VV-sztár a Story magazinnak.

Ági hálás azért, ahogyan alakult az élete, és nem felejti el azokat, akik segítettek ebben.

„Szerencsére sok felkérésem van, a TV2-n rengeteg műsorban szerepeltem az utóbbi időben. Sokat köszönhetek nekik, úgy, ahogy annak idején az RTL Klub-nak is. Még mindig megismernek az utcán, de szerencsére már nem VV Ágica vagyok, hanem Szögeczki Ági, aminek nagyon örülök. Egyébként egy nagy cégnél dolgozom marketingesként és most készülök egy önálló projektre, amiben tényleg ki tudnék teljesedni. De ez a jövő zenéje. Negyvenöt éves vagyok, de nem érdekel a korom. Vágyom egy párkapcsolatra, de nem mindenáron, mert így is boldog vagyok. Lehet, hogy az én sorsomban az van, hogy egyedül nevelem fel a gyerekemet, de azért titkon remélem, hogy ez nem így lesz” – mondta 2020-ban Ági.

Szögeczki Ágica akkor és most

Ágica VV Leo párbaját már kiesett versenyzőként nézte végig (Fotó: Csibi Szilvia/smagpix)

Az elmúlt időszak nekik sem volt könnyű

Szögeczki Ági és gyermekének olasz édesapja ma már jó kapcsolatban vannak. Renato rendszeresen látogatja kisfiukat Budapesten, de a pandémia az ő életüket is megnehezítette.

A korlátozások miatt az Olaszországban élő édesapa nem tudott Magyarországra látogatni, ahogy Ágicáék sem tudtak külföldre utazni, a karácsonyt is külön töltötték, a férfi hónapok óta nem szoríthatta magához kisfiát. Ági azonban nem adta fel, vélhetően nemsokára újra találkozhat apa és fia.

Sztárinterjúk az nlc-n: 

(Nyitókép: Németh Gabriella/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top