nlc.hu
Sztárok

Elkezdték forgatni a Mellékhatás 2. szériáját

Borbély Alexandra és Adorjáni Bálint boldogan tudatták: folytatják a Mellékhatást

A járványhelyzet miatt nem tudták tartani az alkotók az eredeti terveket, de most már biztos, hogy visszatér a Mellékhatás a második évaddal.

A Mellékhatás 1. évada 2020. április 4-én indult és június 6-án ért véget az RTL Klubon. A 10 epizódból álló első etap egy orvosi műhibával foglalkozik és egy nehéz témát, a béranyaság kérdését dolgozza fel. Nem sokkal az első évad befejezése után a médiavállalat bejelentette, hogy a sorozat folytatódni fog, írja a Sorozatwiki

Mellékhatás első évada óriási siker volt

A Mellékhatás első évada óriási siker volt (Fotó: RTL Magyarország)

A cikkből az is kiderül, hogy a járványhelyzet miatt nem tudtak tavaly nyáron forgatni, így a sorozat várhatóan csak 2022-ben kerül képernyőre. A  Mellékhatás hivatalos Facebook-oldalán közzétett bejegyzésből kiderült, hogy a mai napon elkezdték sorozat a 2. évadának forgatását, Borbély Alexandra és Adorjáni Bálint boldogok, hogy készül az új évad, és a hozzászólásokból is látszik:óriási sikert aratott a sorozat első évada, és sokan várják már a folytatást.

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top