nlc.hu
Sztárok

Pékségben dolgozik Schobert Lara

„Nekem a Schobert névvel duplán meg kell dolgoznom mindenért” – nyaralás helyett egy pékségben lett eladó a 17 éves Schobert Lara

Schobert Norbi nagylánya nem kér az elkényeztetett tiniéletből.

Schobert Larának a tervek szerint most éppen Santorini szigetén nyaralhatna, ahova a szülei utaztak a napokban egy Alakreform táborra. Schobert Norbi és Rubint Réka nagylánya viszont erősködött, hogy inkább maradna, mert dolgozni akar. Mint a Bors megtudta, az egyik budai bevásárlóközpontban lévő Update pékségben dolgozik, mivel a 17 éves Lara számára fontos, hogy megismerje a családi üzlet minden csínját-bínját, és meg akar dolgozni a pénzért.

Schobert Lara

Schobert Norbi és nagylánya, Lara (Forrás: Facebook)

„A saját döntésem volt, hogy itthon maradok. Dolgozni szeretnék, meg akarom ismerni az üzletünket, a termékeket, a vendégeket és nem mellesleg pénzt is szeretnék keresni. Utálok ugyanis kölcsönkérni a szüleimtől” – mondta el a bulvárlapnak Schobert Norbi nagylánya, aki azt is bevallotta, hogy nem könnyű számára a szüleitől való leválás. 

„Nagyon sok munkát igényel ez a folyamat, mert nekem a Schobert névvel duplán meg kell dolgoznom mindenért, a sikerért, az elismerésért. Nagyon sok előítélettel találkozom. Van, aki nem ismer, de meghallja a nevem és azonnal utál” – mesélte Lara, aki tavaly modellfotózáson is kipróbálta magát.

Olvass még a Schobert családról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top