nlc.hu
Sztárok

BB Évi állapota

Renatót ma is nyomasztja BB Évi drámai sorsa – „Ott leszek, ha kijön, és bármiben segítek neki”

Renato Pavesi még ma is a szívén viseli az évek óta pszichiátrián kezelt BB-győztes sorsát, aki, úgy tűnik, már jobban van.

Ma is kísérti egykori szerelmét BB Évi (Párkányi Évi) életének drámai alakulása. Az olasz származású zenész, Renato (egykori BB Renato) egész életében cipeli ezt a fájdalmat, de nem adta fel, hogy még látja exét egészségesnek, szépnek és boldognak – írja a Story magazin.

BB Renáto

Renáto segítene BB Évinek az újrakezdésben (Forrás: Story magazin – címlap)

Renato egy ideje azt érzi, egykori kedvese állapota stabilabb. „Legutóbb azt mesélte, sokkal jobban van, és szerzett barátokat, jól érzi magát a szociális otthonban, de már eljönne onnan. Épp tatarozzák a házát, és oda költözne majd vissza. Munkát akar vállalni, újra önálló életet szeretne élni” – mesélte a sztármagazinnak a zenész, aki bízik benne, hogy Évinek sikerül teljesen felépülnie.

BB Évi

Renato szerint kihasználták Évi naivságát és tönkretették, ebbe betegedett bele (Fotó: Smagpictures.com / Story-Best x Archívum)

„Ott leszek, ha kijön, és bármiben segítek neki, hogy újrakezdje az életét” – mondta Renato, aki szerint viharos volt a kapcsolatuk. „Azt gondolom, leginkább szexuális jellegű volt a viszonyunk, de barátként mindig is ott voltam és ott is leszek mellette” – jelentette ki.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

story nyitó

Így élnek ma az egykori valóságshow-szereplők:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top