nlc.hu
Sztárok

Szilágyi Szilvi egyedül nászutazott

Caramel felesége egyedül utazott el a nászútra, mélyen hallgat az okokról a házaspár

A házaspár együtt készült a Maldív-szigetekre, hogy bepótolják a 6 éve halogatott nászútjukat. Még néhány hete is úgy tervezték, hogy együtt utaznak romantikázni, de történt valami. A nászútból magányos vakáció lett, Szilágyi Szilvi egyedül ment el.

Caramel kihagyta a Maldív-szigeteki romantikázást, felesége nélküle ment el a 3 millió forintos nászútra. Az énekes tavaly, 5 évvel az esküvőjük után úgy érezte, felesége megérdemli, hogy egy felejthetetlen nászútat kapjon, a koronavírus azonban közbeszólt. Szilágyi Szilvi azért is várta nagyon az elmaradt mézesheteket, mert a kislányuk, Szofi születése óta nem voltak a férjével kettesben nyaralni, sőt a házaspár korábban úgy tervezte, hogy a családbővítésbe is belevágnak majd a nászútjuk alatt.

Szilágyi Szilvi

Szilágyi Szilvi és Caramel 6 éve halogatták a nászutat (Forrás: Instagram)

A Story magazin úgy tudja, Caramelék néhány hete, május végén még együtt készültek az utazásra, szó sem volt róla, hogy Szilvi egyedül repül a Maldív-szigetekre. A sztármagazin érdeklődésére, a nyaraló édesanya csak annyit mondott, nem szeretne nyilatkozni róla, miért tölti egyedül a nászútját. Az énekes is hallgat, menedzsere, Balassa János szólalt meg helyette. „Caramel a július 8-i Budapest Park-bulira készül itthon” – mondta szűkszavúan.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

story nyitó

Olvass még Caramelékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top