nlc.hu
Sztárok

Galambos Lajcsiék tárgyalása

Galambos Lajcsi: „Meghurcoltak minket” – napokon belül eldől, börtönbe kerül-e a zenész és a felesége

A zenész állítja, bízik az igazság erejében, nem fél az ítélettől.

Egy hét múlva ítélet születik Galambos Lajos – 6 éve húzódó – áramlopási ügyé­ben.  A zenészre 7, a feleségére, Boglárkára 2 évet kért az ügyészség. Szerdán az ügyvédi védőbeszédek hangzottak el a Budaörsi Járásbíróságon. A zenész ügyvédje minden vádpontban ügyfele felmentését kérte, ahogyan Boglárka jogi képviselője is így tett. Kiemelve, az asszony egészsége megroppant az évek óta tartó pereskedés során – írja a Blikk.

Galambos Lajcsi

Galambos Lajcsiékat megviselte az elhúzódó eljárás (Forrás: TV2 /  Tények – videó)

„A hosszú évek óta tartó eljárás nagyban hozzájárult Boglárka állapotának súlyos és rohamos romlásában, amely soha többet nem hozható helyre” – mondta el Boglárka jogi képviselője.

Galambos Lajos szerint az elhúzódó eljárás mindkettejüket megviselte. „Megtépázták a becsületemet, a feleségemet pedig tönkretették, teljesen egyértelmű, hogy az ügy miatt romlott ilyen sokat az egészségi állapota. (…) Rövid idő alatt drasztikusan gyengült, és ezt a folyamatot nem lehet visszafordítani. (…) Meghurcoltak minket. (…) Nem akarom elhinni, hogy bűnösnek mondhatnak ki minket. (…) Ami velem történt, az karaktergyilkosság” – nyilatkozta a bulvárlapnak Lagzi Lajcsi.

Olvass még Galambos Lajcsiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top