nlc.hu
Sztárok

Szegedi Fecsó botrányos szakítása

Szegedi Fecsó: „A cicababák az eseteim, akik azért néznek úgy ki, mert önértékelési problémáik vannak”

Nem csillapodnak az indulatok Szegedi Fecsó és exe, Bea között.

Mindketten máshogy emlékeznek a kapcsolatuk végére, de egy biztos: sértve érzik magukat ebben a zűrzavaros helyzetben. A 13 évvel fiatalabb exe, Bea összetört, ám még szerelmes, Szegedi Fecsó azonban nem hiszi, hogy rendeződhet a viszonyuk – írja a Story magazin.

Fecsó

Fecsó szerint Bea rágalomhadjáratot indított ellen (Forrás: Life TV / Vacsorakirály – videó)

Az üzletember nem titkolja, rosszulesik neki, hogy volt párja azt állítja, nem kapott tőle semmit. „Elvittem egy négymillió forintos mexikói útra, Michelin-csillagos étteremből rendeltem vacsorát a járvány alatt, máskor azt főztem neki, amit csak megkívánt. Fizettem a lézeres hámlasztását, nemrég egy elektromos jachtot is kibéreltem” – mondta el Fecsó, aki jelenleg úgy érzi, esélytelen, hogy ismét együtt legyenek.

Az üzletember azt is belátta, miért érnek véget a párkapcsolatai. „Többször kerültem hasonló helyzetbe, már látom, mi a probléma. A cicababák az eseteim, akik azért néznek úgy ki, mert önértékelési problémáik vannak. Nem féltékenykedem, nem telepszem rá a másikra, ezért nem érzik magukat biztonságban, és ezzel a legrosszabb énjüket hozom ki belőlük. Úgy tűnik, ez az én keresztem” – jelentette ki.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

story nyitó

Olvass még Szegedi Fecsóról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top