nlc.hu
Sztárok

Ganxsta Zolee édesanyja, Kassai Ilona színésznő a balesetéről

Kassai Ilona balesete miatt nem nagyon mehet sehova, pedig szívesen visszatérne dolgozni

Ganxsta Zolee édesanyjának nagyon hiányzik a munka, de egy két évvel ezelőtti balesetből még nem gyógyult fel.

A napokban ünnepelte a 93. születésnapját a Kossuth- és Jászai Mari-díjas Kassai Ilona, és ez alkalomból nagyon sokan köszöntötték fel.

„Örülök, hogy ennyi évet megéltem, és szeretnék még legalább 100 éves koromig maradni, azt gondolom, akkor lenne értelme az életnek. Ebben a korban már mindennap ajándék, szóval boldog vagyok. Mostanában sokat gondolkozom azon, ha újra kezdhetném, mit csinálnék másképp, de aztán rájövök, hogy minden úgy volt jó ahogy történt” – nyilatkozta a Blikknek a színésznő.

Kassai arról is beszélt, reméli, hogy hamarosan újra dolgozhat, mert nagyon hiányzik neki a szinkron és a színház is, de sajnos egészsége ezt egy egyelőre nem engedi. „Két éve volt egy csúnya balesetem. Elestem, bevertem a fejemet, amelynek maradandó következményei lettek. Nagyon sokszor fáj, és gyakran szédülök, ezért nem is nagyon mehetek sehova. Az igazság az, hogy az egészségem nem éppen rózsás, a munkához pedig sok erő kell, ami nekem most nincs… Nem panaszkodom, mindent magam csinálok otthon, de a fiamra mindenben számíthatok és a szomszédom is nagyon kedves, reggelente ő vásárol be nekem.”

Kassai Ilona

Kassai Ilona Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas színésznő a Hogy volt?! című v-műsor felvételén (Fotó: MTVA / Zih Zsolt)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top