nlc.hu
Sztárok

Később lesz ítélet Lagzi Lajcsi áramlopási ügyében

Csak ősszel lehet ítélet Lagzi Lajcsi áramlopási ügyében

Elnapolták a tárgyalást, amelyen ítéletet hoztak volna Lagzi Lajcsi áramlopási ügyében.

Mégsem hoz ítéletet szerdán Galambos Lajos és társai ellen folyó büntetőperben a bíróság. A július 14-re kitűzött tárgyalást, amelyen ítélethirdetésre került volna sor, a Budaörsi Járási Bíróság szeptember 10-e körüli időpontra napolta el – tudta meg az Index.

A Lagzi Lajcsi művésznéven ismert Galambos Lajos nyolc társával együtt víz-, gáz-, és áramlopás miatt állt bíróság elé. A zenész az elsőrendű vádlott, az ügyész 7 év letöltendő börtönt kért rá, míg a feleségére két évet. A vádirat szerint a becslések alapján a zenész 30 millió forintnyi áramot, 4,7 millió forintnyi földgázt és 16 millió forintnyi vezetékes vizet tulajdonított el a különböző ingatlanjaihoz.

Lagzi Lajcsi

Lagzi Lajcsi (Fotókredit: smagpictures.com)

Az ügy hat éve húzódik, ami Lagzi Lajcsi szerint őt és feleségét is nagyon megviselte. „Megtépázták a becsületemet, a feleségemet pedig tönkretették, teljesen egyértelmű, hogy az ügy miatt romlott ilyen sokat az egészségi állapota. (…) Rövid idő alatt drasztikusan gyengült, és ezt a folyamatot nem lehet visszafordítani. (…) Meghurcoltak minket. (…) Nem akarom elhinni, hogy bűnösnek mondhatnak ki minket. (…) Ami velem történt, az karaktergyilkosság.”

A zenész azt állítja, bízik az igazság erejében, nem fél az ítélettől.

Lagzi Lajcsi az ügyéről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top