Sztárok

Tonhalfutár-Prémium halkonzervek (x)

Az utóbbi évek egyik legnépszerűbb étele az éttermek étlapjain is egyre gyakrabban megtalálható a finom és egészséges tonhalsaláta. Nem szereted a halat? Ne aggódj, sajnos a bevásárlások alkalmával a tonhalnál sokszor még a halkedvelők sem jutnak tovább. Mindkét csoportnál lehet az a magyarázat, hogy talán még nem kóstoltátok a megfelelő minőséget?

Erre a kérdésre válasz lehet a www.tonhalfutar.hu oldal sikere. Itt nemcsak a rendszeres halfogyasztók, hanem azok is megtalálják a megfelelő ételeket, akik eddig messzire elkerülték a halkészítményeket. A kontinens legjobb, prémium halkészítményeit hozták el nekünk. Ezeknél a készítményeknél fontos a halászat helye, módszere, a feldolgozás és tárolás módja, valamint az egyedi fűszerezés és a csomagolás. Az elmúlt évtizedekben megszokott halkonzervválasztékon túl is van élet. Szuper, sokszínű kulináris kaland ez, úgy, hogy akár 24 órán belül és nemsokára már akár 4-8 órán belül megkaphatjuk a webáruházban megrendelt csomagot.

Tonhalfutár-Prémium halkonzervek (x)

Fontos a mértékletesség, hiszen az egyik legegészségesebb és fehérjedúsabb étel a hal, azonban a nagyobb méretű ragadozóhalakból ne fogyassz hetente 2-3 adagnál többet. A receptek, a márkák bemutatása, a tápanyagok részletezése, valamint a videók mellett erre és még sok más részletes információra is szert tehettek a TONHALFUTÁR weboldalán.

Tonhalfutár-Prémium halkonzervek (x)

Kedvenced a tonhalsaláta, vagy a filézett (bőr és szálka nélküli !) szardínia, esetleg a narancsos-fahéjas tonhalfilé, vagy a rája, talán a húzott (pulled) lazac, vagy a tavasszal halászott szardella? A TONHALFUTÁR-nál közel 200 féle többnyire tradicionálisan elkészített, egyedi ízvilágú és megjelenésű mediterrán és skandináv prémium halkonzerv közül lehet válogatni. Persze az is nagyon menő, ha a szokásos szalámi, sajt kombináció helyett akár BIO tonhal-, makréla-, vagy szardíniapástétommal megkent kenyeret szolgálsz fel a vendégeidnek!

Tonhalfutár-Prémium halkonzervek (x)

Nem kell tehát többé kompromisszumot kötnöd, mert az olasz, spanyol, portugál és dán kikötők ízvilága most már csak néhány kattintásra van tőled!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top