nlc.hu
Sztárok

Megszólalt Lupkovics Dóra

Mohamed Aida miatt maradt le az olimpiáról Lupkovics Dóra: „Még mindig nehezen hiszem el, ami történt”

Lupkovics Dóra, igaz, része volt az olimpiai kvótát kiharcoló csapatnak, mégsem ő utazott el a csapattal Japánba.

A tokiói olimpiára a magyar női tőrcsapat a Kreiss Fanni, Kondricz Kata, Pásztor Flóra, Lupkovics Dóra összeállításban harcolta ki a kvótát, utóbbi helyett azonban a szövetség – a csapattársak tiltakozása ellenére – Mohamed Aidát nevezte be. A csapat tegnap el is utazott Japánba – az olimpiáról lemaradó Lupkovics Dóra eddig nem szólalt meg a történtekkel kapcsolatban, most azonban egy hosszú posztban köszönte meg a szurkolóknak és a csapattársainak, hogy kiálltak mellette.

„Még mindig nehezen hiszem el, ami történt…
De!
Szeretném megköszönni azt a rengeteg támogatást, amit kaptam a környezetemtől, barátoktól, családtól, ismerősöktől és ismeretlenektől. Rengeteg erőt adtatok!
És persze legfőképp köszönet ennek a három lánynak, akikkel egy csodát sikerült elérnünk a kvóta megszerzésével. Akik a saját olimpiájukat kockáztatva kiálltak mellettem és az egységünkért. Hasonló helyzetben nem mindenki tenné meg ugyanezt.
Ilyenek az igazi példaképek.
Azt hiszem, ezek a dolgok számítanak igazán.
Sajnálom azokat, akik ezt nem látják..
Sajnálom azokat, akik ezt nem értik..
Sajnálom azokat, akiket ez nem érdekelt” – írja közösségi oldalán a válogatott sportoló. 

Még több sztárhír: 

kardcsapat olimpia

Lupkovics Dóra a csapattal (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top