nlc.hu
Sztárok

Sáfrány Emese szülése

Sáfrány Emese szülés közben többször elnézést kért párjától

Sáfrány Emese szülés közben amiatt aggódott, hogy párja olyanokat is lát, amit nem biztos, hogy szeretett volna.
Sáfrány Emese

Sáfrány Emese kisfia, Nolen június 20-án született, a légtornász pedig a Mokkában mesélt a szülési élményeiről. Őszintén beszélt arról is, hogy a párjával, Ádámmal hogyan élték meg az apás szülést. A légtornász ugyanis aggódott amiatt, hogy vőlegénye olyan dolgokat is lát, amit nem biztos, hogy szeretett volna.

Többször elnézést kértem tőle ilyen önkívületi állapotomban, hogy ne haragudj, hogy így kell látnod. Nyilván széthánytam mindent, történnek olyan dolgok, ami nem túl nőies helyzet vagy nem a legjobb formámban lát

– árulta el Sáfrány Emese.

Mindezek ellenére úgy érzi, hogy a szülés, a közös élmény még jobban megerősítette a kapcsolatukat.

Minket nagyon összehozott, és főleg nekem az a tudat, hogy ilyen állapotban is számíthatok rá, amikor én ki vagyok szolgáltatva. Ő azt mondja, hogy neki nagyon jó élmény volt, nem hagyta volna ki így utólag sem, viszont nehéz volt neki az a része, hogy látta, hogy szenvedek és nem tud nekem segíteni.

Sáfrány Emese összességében úgy gondolja, hogy a fájdalmak és a nehézségek ellenére pozitív élmény volt a szülés, és a következő gyerekét is szeretné természetes úton világra hozni. Már a kórházban is úgy búcsúzott az orvostól, hogy bízik benne, hogy pár év múlva ugyanúgy, ugyanott találkoznak.

(Kiemelt kép: Instagram/Sáfrány Emese)

Sáfrány Emese alakja a szülés után:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top