nlc.hu
Sztárok

Dolhai Attila hetekig nem szólalt meg

Hetekre némaságra ítélték Dolhai Attilát

Dolhai Attila hetekig nem szólalhatott meg hangszálproblémái miatt.

Dolhai Attila az RTL Klub Reggeli vendége volt, ahol elárulta, hogy heteken át hátráltatta a munkában a hangszálproblémája. Odáig fajult a betegsége, hogy némaságra ítélte az orvosa – Peller Anna itt megjegyezte, hogy nem érti, hogy lehet kibírni ilyen sokáig beszéd nélkül.

,,Volt egy hangszálproblémám, bár hogy mi volt az oka, azt még mindig nem tudom. Mostanában sok hórukk volt, nekiálltunk, aztán abbahagytunk, majd ismét nekiálltunk és így tovább. Az újrakezdésnél soha nem éreztem problémát, de a márciusi leállásnál elengedtem magam és ilyenkor előjönnek a betegségek. Kaptam egy felkérést, hogy énekeljek, és amikor otthon gyakoroltam, éreztem, hogy valami nem stimmel. Fájni egyáltalán nem fájt, de volt az egyik hangszálamon egy vérömleny és ahogy gyógyult, valahogy ott maradt. Nem tudott úgy rezegni, mint a másik, elnehezült. Megműtötték, levették, volt egy másfél hét csend”

– mondta Dolhai Attila, majd megjegyezte, hogy egyébként nagyon élvezte a csendet, mert nagyon figyeltek rá a gyerekei.

dolhai attila

Dolhai Attila (Fotó: RTL)

Sztárhírek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top