nlc.hu
Sztárok

Pierce Brosnan unokái

Pierce Brosnan háromszoros nagypapa – ilyen gyönyörűek az unokái

Bár a felmenőik közül többen is nemzetközi sztárok, Pierce Brosnan unokái a nyilvánosságtól elzárkózva élik az életüket.

“Hatalmas öröm nagyszülőnek lenni… Van benne valami mámorító és gyönyörű. Van benne valami nagyon különleges” – nyilatkozta néhány évvel ezelőtt Pierce Brosnan. A 68 éves ír-amerikai színész háromszoros nagypapa, és bár csak az egyik unokája vér szerinti, természetesen mindhármukat ugyanúgy szereti.

Pierce Brosnan, Cassandra Harris, Charlotte és Christopher 1985-ben (Fotó: Ron Galella, Ltd./Ron Galella Collection via Getty Images)

Pierce Brosnan, Cassandra Harris, Charlotte és Christopher 1985-ben (Fotó: Ron Galella, Ltd./Ron Galella Collection via Getty Images)

Isabella és Lucas

Brosnan 1980-ban házasodott össze Cassandra Harrisszel. Az ausztrál színésznőnek korábbi házasságából volt már két gyermeke, Christopher és Charlotte, akiket a színész adoptált. Első nejével aztán 1983-ban egy közös fia is született, Sean. Az asszony 1991-ben méhnyakrák következtében, mindössze 42 évesen hunyt el, így ő már nem élhette meg az unokái születését. Charlotte 1998-ban hozta világra első gyermekét, Isabella Sophie-t, 2005-ben pedig megszületett második gyermeke, Lucas. A színész örökbefogadott lánya  2013-ban édesanyjához hasonlóan 42 évesen, méhnyakrákban halt meg. Isabella és Lucas a nyilvánosságtól teljesen elzárkózva, civil életet élnek Londonban. Lucas a közösségi oldalakat sem használja, de Isabella is csupán néhány profilképet oszt meg publikusan, melyekből azonban annyi kiderül, hogy nagyon hasonlít néhai nagymamájára és édesanyjára.

Marley May

Sean Brosnan és a neje, Sanja Banic kislánya, a színész harmadik unokája, Marley May 2015-ben született. Őt valamivel gyakrabban láthatjuk, mint az unokatestvéreit, hiszen a büszke nagypapa időről időre megoszt róla egy-egy fotót a Facebookon vagy az Instagramon, ugyanakkor az ő szerepeltetését sem viszik túlzásba. 

Marley May Brosnan Pierce Brosnan
Megnézem
Összes kép (4)

 

“Sok élet van még egy ilyen öregemberben és addig folytatom, ameddig csak az erőmből futja. Az élet annyira értékes! Minden előzetes figyelmeztetés nélkül ellobbanhat. Miért pazarolnánk el? Én élvezem az életet a csodaszép családommal, a gyerekeimmel és az unokáimmal” – fogalmazott egy interjújában Pierce Borsnan, aki kereken 20 évvel ezelőtt, 2001-ben vette feleségül Keely Shaye Smith újságírót. Két közös fiuk van: Dylan és Paris.

Sztárok nagyszülői szerepben

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top