nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabinak beszóltak

Tóth Gabinak beszóltak a gyereknevelés miatt, ütős választ adott

Tóth Gabi blogbejegyzésében öntötte ki a szívét, de volt olyan kommentelő, aki szerint valamit nem csinál jól.

Tóth Gabi a legújabb blogbejegyzésében arról ír, hogyan változtatta meg az anyaság. Állítja, a gyereknevelés egy igazi időutazás és a kislánya által vissza tudott menni a saját gyerekkorába, amikor sokat kreatívkodott és ezt szeretné majd visszaadni Hannarózának is. Csupa pozitív dologról írt, de akadt egy kommentelő, aki szerint, ha a gyerekét teszi a középpontba, azzal tönkremegy a házassága.

Mutatjuk:

tóth gabi válasza

Tóth Gabi reagált a kommentre

A kommentelő szerint tehát a házasság megmentéséhez hozzájárulhat egy jó pszichológus, ám azt is írja, hogy szerinte Gabi véleménye változni fog az évek múlásával.

Az énekesnő nem ért egyet a hozzászólóval, felhozta, hogy szöges ellentettjét írta annak, mint amit a blogban olvashatott. ,,Ebből a kommentedből sajnos az tükröződik, hogy nem sikerült végigolvasnod a blogot” – írta Tóth Gabi, majd azzal zárta a mondandóját, hogy nagy harmóniában élnek a férjével, Krausz Gáborral. 

Még több sztárhír: 

tóth gabi

Tóth Gabi (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top