nlc.hu
Sztárok

Vastag Tamás két hónap alatt 17 kilót fogyott

Vastag Tamás a fogyásáról: “Amikor majdnem 100 kilót mutatott a mérleg, tudtam, változtatni kell”

Nemrég mindenkit megdöbbentett Vastag Tamás látványa: két hónap alatt 17 kilótól szabadult meg, és pont úgy néz ki, mint amikor 10 évvel ezelőtt megismerte őt a közönség. Az énekes rengeteg rajongói levelet kapott az utóbbi időben és mindenki a nagy fogyása titkát szeretné megtudni.

Régen érezte magát ilyen jól a bőrében Vastag Tomi, mint amióta egy tudományos formula segítségével elbúcsúzott a súlyfeleslegétől. Elkezdett sportolni is, ami eddig nem nagyon fordult elő vele, több mozgásformát is kipróbált, köztük a nagy népszerűségnek örvendő SUP-ot is.

„Bevallom, hogy mióta felszaladt rám a súlyfelesleg, nem nagyon szerettem a strandon egy szál fürdőnadrágban mutatkozni. Zavarban voltam, takargattam magam, de a gyerekeim miatt mennünk kellett. Az az igazság, hogy még mindig szorongok, ha le kell vennem a pólómat, de aztán rájövök, hogy már nem olyan a testem, mint például tavaly ilyenkor volt. Az agyam még nem állt rá arra, ahogyan valójában kinézek. Két hónap alatt értem el ezt az eredményt, amiben nagyon sokat segített, hogy rátaláltam egy nemzetközi kutatásokon alapuló módszerre, ami gyakorlatilag elvette az éhségérzetem, mivel a receptúra blokkolta az éhségközpontomat. Ráadásul a kúra hatására, a benne lévő szívórost segítségével normalizálódott az emésztésem is. Szenvedés nélkül értem el ezt az eredményt, nem kellett lemondanom kedvenc ételeimről, már kisebb adagokkal is jól lakom. Szükség volt az elhatározásra, de amikor majdnem 100 kilót mutatott a mérleg, tudtam, hogy változtatni kell. Azóta rengeteg pozitív visszajelzést kapok, nagyon sokan írnak nekem, hogy áruljam el a titkomat. Nem gondoltam volna, hogy ennyi embernek jelent problémát a súlya, de nagyon örülök, ha csak egyvalakinek is segíteni tudok a példámmal” – magyarázta az énekes, aki egyre vagányabb dolgokat is kipróbál. Az év elején Tamás egy szívműtéten esett át, a szívét katéterablációs rendszerrel kezelték, amely során kiégették a nem jól működő, félreütő idegeit. Azóta az énekes változtatott az életmódján.

Vastag Tamás a szívműtétje után kezdett fogyókúrába

Vastag Tamás a szívműtétje után kezdett fogyókúrába (Fotó: Bielik István)

„Régebben nem a sport volt a legfontosabb a számomra, de az új fizikumommal próbálom magam minél több mindenben kipróbálni. Így esett a választásom nemrég a SUP-ra is, amiről korábban soha nem hittem volna, hogy menni fog, ráadásul élvezem is. A sporttól korábban a szívritmuszavarom és a túlsúly miatt lemondtam, de ma már ez sem jelent gondot. Az edzőtermek még azért távol állnak tőlem, szeretek inkább a saját tempómban haladni, és igazság szerint azt sem szeretem, ha sportolás közben mások néznek” – vallotta be Vastag Tomi, aki boldog, hogy újra ugyanúgy néz ki, mint amikor az X-Faktorban versenyzett. 

Megnézem
Összes kép (3)

Sztárok és a fogyás: 

MIT CSINÁL EGY HÉTKÖZNAPJÁN EGY MAGYAR SZTÁR?

KÖVESD A STREAMET ITT AZ NLC-N!
MEGNÉZEM

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top