nlc.hu
Sztárok

Alekosz véleménye a Pegasus-ügyről

Bár senki nem kérdezte, Alekosz is megosztotta a véleményét a Pegasus-ügyről

Alekosznak mindenről megvan a véleménye, hát pont a Pegasus-ügy maradna ki a sorból?

Alekosz nagyon nyitott a világ felé, mindenről megvan a véleménye és ezt nem rest megosztani a közösségi oldalán. Általában az sem érdekli, ha sokan támadják emiatt, a posztokat soha nem törli, ahogy a kommentek között sem szelektál. A napokban nagy hírverést kapó Pegasus-ügy kapcsán is megosztotta a gondolatait.

A bejegyzést most nem tennénk ide, de az oldalán mindenki el tudja olvasni. Ami miatt mi megosztottuk a hírt, az a Baukó Éváról szóló sorok miatt volt. ,,Ha pedig a Pegasus a telefonomat átkutatja, Baukó Éva meztelen képein kívül, nem sok mindent talál. Oltásra, hullámra fel! Menj templomba” – írta többek között a posztban Alekosz.

alekosz

Alekosz (Fotó: Facebook)

A botrányhős és Baukó Éva kapcsolata a ValóVilág óta tele van hullámvölgyekkel, most éppen nagyon rossz a viszonyuk, nemrég a bíróságon feszültek egymásnak. Ítélet nem született, de a közösségi oldalaikon tovább folytatták az üzengetést

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top