nlc.hu
Sztárok

DWTS: ezért nem szerepel idén Szabó Gábor

DWTS: Nem vállalta a szereplést az egyik tavalyi táncospár, Szabó Gábor és Sipos Viktória

Szabó Gábor és felesége életébe idén már nem fért bele a Dancing with the Stars.

Egy héttel ezelőtt kiderült, hogy idén kik versenyeznek majd a Dancing with the Stars második évadában. A sztárok mellett a nézők a profi táncosokra is kíváncsiak voltak, visszavárták a közönségkedvenceket, azonban a házaspár Szabó Gábor és Sipos Viktória nem vállalták a showműsor második évadát.

,,Akik követnek minket és vissza vártak a Dancing with the Stars 2. évadába annak sajnos most csalódást kell okozzunk. Fantasztikus és egyben megtisztelő volt a Magyar Dancing with the Stars 1. évadának profi táncosainak lenni. Ebben az évben is megkaptuk a megtisztelő felkérés, hogy részt vegyünk a műsorban, viszont most úgy döntöttünk, hogy más irányba indítjuk el a szekerünket. Közösen hoztuk meg azt a nehéz döntést, hogy ebben az évben kívülről szurkolunk a többieknek, a volt kollégáknak és az új profi táncosoknak. Sok sikert kívánunk a készítőknek a 2. évadhoz és reméljük, hogy még dolgozunk együtt a jövőben ezzel a profi csapattal. Ne féltsetek minket ez az év így is tartogat még rengeteg izgalmat számunkra. Kéz és láb törést a táncosoknak és a sztároknak egyaránt, mert itt mindenki táncol!” – írta közösségi oldalán Szabó Gábor. 

Olvass még a Dancing with the Stars-ról: 

szabó gábor sipos viki

Szabó Gábor és Sipos Viki nem vállalták a DWTS-t (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top