nlc.hu
Sztárok

Julia Roberts és Danny moder lánya, Hazel

Julia Roberts 16 éves lánya tiszta apja, szerinted is Danny Moderre ütött?

Igazi meglepetés volt, amikor Danny Moder nem a feleségével. Julia Roberts-szel, hanem a lányával sétált végig a vörös szőnyegen. Azóta is csak m

Ezer éve már annak, hogy Julia Roberts a Micsoda nő! sztárjaként világhírű lett, a hírneve azonban nem kopott meg. Sokan sajnálták emiatt a színésznő férjét, Danny Modert, de a rendezőt egyáltalán nem zavarta, hogy a szakmában a felesége az ismertebb. Most pedig eljött az ő ideje. A legutóbbi cannes-i filmfesztiválon Sean Peann új filmjének operatőreként vonult fel a vörös szőnyegen, és mindenki nagy meglepetésére a lányát is magával vitte a vetítésre. Hosszú, sárga csipke ruhában vonult édesapja mellett Hazel Moder. 

Danny Moder és lánya, Hazel Moder a Flag Day vetítése előtt Cannes-ban

Danny Moder és lánya, Hazel Moder a Flag Day vetítése előtt Cannes-ban (Fotó: Daniele Venturelli/WireImage)

A 16 éves Hazel sokak szerint inkább az édesapjára hasonlít, de talán ez nem is olyan egyértelmű. 

Julia Roberts és Danny Moder 16 éves lánya, Hazel

Julia Roberts és Danny Moder 16 éves lánya, Hazel (Fotók: Gettymiages; Profimedia)

A házaspár fiai, – Hazel ikertestvére, Phinnaeus és a 14 éves öccsük, Henry – nem vettek részt a vörös szőnyeges bevonuláson, ahogy Roberts sem. A teljesség igénye nélkül néhány képet azért összeszedtünk az elmúlt évekből, ahol mindhárom Moder gyerek látható, néha a híres anyukájukkal. 

Danny Moder, Julia Roberts és gyerekeik, Hazel, Finn, Henry - ritka családi pillanatot osztott meg az operatőr a közösségi oldalán
Megnézem
Összes kép (6)

v

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top