nlc.hu
Sztárok

MC Hawer újra szerelmes

MC Hawer nem kereste a szerelmet a szakítása után, mégis rátalált

MC Hawer ezúttal korban hozzá illő hölgybe szeretett bele.

MC Hawer korábban egy 33 évvel fiatalabb rajongójába szeretett bele, a kapcsolatuk azonban tele volt hullámvölgyekkel. Szakítottak, majd újra összejöttek, aztán két hónappal ezelőtt belátták, hogy nincs értelme folytatni. Koczka Géza maga mögött hagyta vidéki életét, visszaköltözött Budapestre, újra elkezdett koncertezni, szingliként sem érezte magát magányosnak és nem is kereste az új szerelmet. Ahogy az kibukott, ez nem kívánságműsor, hiszen a mulatós zenész megtalálta a lelkitársát. 

,,Először az interneten kezdtünk el beszélgetni, múlt héten személyes találkozásra is sor került. A Balatonon töltöttünk el egy kellemes délutánt, és fél éjszakát átbeszélgettünk. Első pillanattól fogva nagyon szimpatizáltunk egymással. (…) Ezúttal minden más, mert a barátnőm 46 éves, van munkahelye, rendelkezik jogosítvánnyal, van autója, végre egy önálló egzisztenciával rendelkező ember van mellettem” – mesélte a Borsnak MC Hawer.

koczka géza

Koczka Géza (Fotó: Facebook)

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top