nlc.hu
Sztárok

Elárulta Tücsi, mit vettek a Love Bistro-s nyereményből

Tücsi megmutatta, mire költötték a Love Bistro-s nyereményt a férjével

A Love Bistroban nyert ötmillió forintnak volt helye Tücsiék életében. A műsorvezető most a vlogjában mutatta be, mire költötték a pénzt.

Aryee Claudia Dedei, vagyis Tücsi, és férje, Sofron István remekeltek a főzőversenyben, így nem is kétséges, hogy jó helyre került az ötmillió forint. A páros kicsit több mint egy hónapja kezdett egy nagyobb felújítási munkába, ugyanis újra kellett burkolni a teljes teraszukat, az előző ugyanis egyrészt kopogott, illetve olyan sitt- és betonmaradványokat hagytak rajta, amiket sehogy sem sikerült leszedni, így a házaspár átverve érezte magát a házuk kivitelezője által – írja a Bors.

A nyeremény azonban elsősorban egy régi vágyuk teljesítésére, egy medencére ment, ami a felvétel tanulsága szerint jelenleg félkész állapotban várja, hogy befejeződjön, és a tulajdonosai fürdőruhában és falatnyi bikiniben csobbanhassanak benne.

Ezt még amikor a Love Bistrot megnyertük, akkor fogadtuk meg, hogy a nyereményt eltesszük és erre fogjuk áldozni, mert bíztunk benne, hogy Narus is nagy „vízi lény” lesz és szeretni fogja

– magyarázta a családi döntést a tévés.

Még több Tücsi az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top