nlc.hu
Sztárok

Házasodna a gazda: Johnny nem akar dolgozni

Házasodna a gazda: Johnny mindent megtesz, hogy kihúzza magát a munka alól

Johnny eléggé munkakerülő, ezt Viki gazdasszony többi választottja is észrevette.

Két nappal ezelőtt derült ki, hogy kik azok a szerencsés jelöltek, akiket jobban meg szeretne ismerni Viki gazdasszony. Johnny szerint az első benyomás mindennél fontosabb: szépen felöltözve, hatalmas autóval hajtott be a farmra, egyből elrabolta Viki szívét. Azóta már többször is randevúztak, mint kiderült, közös a jövőképük, egy dolog azonban zavarja a gazdasszonyt: Johnny csak nagyon ritkán kérdez vissza, érdektelennek tűnik. A többi jelöltnek pedig az nem tetszik, hogy a férfi mindig kihúzza magát a munka alól – természetesen ez nem csak nekik tűnt fel.

,,Nagyon jó főzött, jót ettünk, nagyon kellemes és sok meglepetésben volt részem. Rendkívül őszinte és olyan dolgokról beszélgettünk, amit azért az első randin nem nagyon szokott megbeszélni az ember. Tudom, hogy te a harsány kategóriába soroltad és annyira nem szimpatizálsz vele, de azért kíváncsi lennék a véleményedre” – mondta Viki gazdasszony az édesanyjának, akit eddig is az jellemzett, hogy kegyetlenül őszintén megosztja, amit gondol. 

,,A véleményem nem változott. Azért nem, mert nekem ő sok. Nagyképűnek érzem. Lehet, hogy nem az, lehet, ha tovább beszélgetnénk, megváltozna a véleményem. (…)Lehet, hogy csak a fiúk előtt próbál valaki lenni” – mondta Viki édesanyja. A fiatalasszony megkérte az anyukáját, hogy kicsit beszélgessen el Johnnyval kettesben és utána is mondja el a véleményét. 

,,Johnnynak fel kell kötnie a gatyáját, hogy megfordítsa ezt a dolgot és megenyhüljön édesanyám makacssága!”

johnny házasodna a gazda

Johnnynak fel kell kötnie a gatyáját (Fotó: RTL)

Sztárhírek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top