nlc.hu
Sztárok

Judy smink nélkül

Judy smink nélkül: ,,Volt idő, amikor elképzelni sem tudtam volna, hogy felvállalom”

Judy megmutatta a smink nélküli arcát, ma már bátran felvállalja magát.

Judy 1998-ban szenvedett autóbalesetet: az eset után az orvosok egy hónapig küzdöttek az életéért, végül meg tudták menteni. Az arca teljesen összeroncsolódott, azóta több plasztikai beavatkozásra volt szükség, hogy rendbe rakják. Az énekesnő úgy véli, van a baleset előtti és utáni élete: annak idején bátran járt smink nélkül, de a sok műtét miatt az utóbbi két évtizedben ezt nem erőltette. Pár éve azonban ez változott, most már nem mindig használ sminktermékeket.

,,Az autóbaleset előtti életem smink nélkül és makulátlanul éltem. Majd jött ez a törés, a hegeket megszokni az arcon, deformáltabb, máshogy nézek a tükörbe… Az egy nehéz időszak volt. Úgy gondoltam, hogy sminkkel, meg a maszkkal az ember el tud bújni és korrigálni tudja a hibáit. Most már elfogadtam és egyáltalán nem zavar. Furcsa ezt mondani, de büszke az ember a hegeire. (…)Én ott kezdtem el tanulni az arcomat, a bőrömet, a szépségápolást. Ott tudtam megtanulni, hogy milyen ellenálló a bőröm” – emlékezett vissza Judy Lilu Youtube-műsorában.

judy smink nélkül

Judy (Fotó: Liluland)

Sztárok smink nélkül: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top