nlc.hu
Sztárok

Majka és Curtis a kibékülésükről

„Én nem azt kértem, hogy sose csináljon olyat, amit nem szabad” – először nyilatkozott közösen Majka és Curtis a korábbi balhéjukról

Majka szerint nem az a gond, hogy Curtis olyat tett, amit nem szabad, de ha koncerteznek, azt nyomni kell.
Majka és Curtis

Nehéz időszakon van túl Curtis, drogproblémái miatt szakított zenésztársával, Majkával, majd 2019-ben elvonókúrára ment, amit sikeresen teljesített. A rehab után a két rapper kibékült, és bár a pandémia közbeszólt, idén nyáron közösen indultak turnézni.

Curtis és Majka most páros interjút adott az Indexnek, amelyben a korábbi konfliktusukról is nyilatkoztak. Majka azt mondja, szerinte egyikükben sem maradt tüske.

Ami történt, megtörtént. Én azt gondolom, az embernek mindig vannak vitái a szeretteivel, a családjával, ez így természetes. A legfontosabb, hogy Atika belátta, ez a dolog így nem működik. Én nem azt kértem, hogy sose csináljon olyat, amit nem szabad, mert végülis hip hop sztárok vagyunk, ez így jól áll az imidzsnek is. Csak azt kell figyelembe venni, hogy ha koncertezünk, akkor azt nyomni kell. Amennyiben ezt megtartjuk, akkor a mi kapcsolatunk ugyanolyan jó marad, mint eddig. Ugyanannyit nevetünk és ugyanúgy jól érezzük magunkat egymás társaságában.

Curtis is hasonlóan látja a helyzetet, mint mondta, „ha bárkiben tüske maradt volna, vagy nem beszélünk meg valamit rendesen, az már kibukott volna az első héten”.

A két rapper egyébként másfél évig nem állt együtt színpadon, ami fura volt, de úgy érezték, mintha soha nem is lett volna szünet.

(Kiemelt kép: Facebook/Curtis)

Curtis az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top