nlc.hu
Sztárok

Osváth Zsolt kemény kommenteket kapott

Osváth Zsolt durva kommenteket kapott a Pride-élőzés közben: „Szánalmat és sajnálatot éreztem, amikor ócsároltak”

Osváth Zsoltot már nem hatják meg a „buzizós” kommentek.

Osváth Zsolt nyíltan vállalja, hogy a saját neméhez vonzódik, aktív tagja az LMBTQ-közösségnek. A hétvégén megrendezett Budapest Pride-on is részt vett a youtuber, gyakorlatilag végig élőben közvetítette az eseményeket. Az élő videónál számos rosszindulatú kommentelő is megjelent, akik őt már nem zavarják, viszont a családtagjait annál inkább. Ezzel kapcsolatban osztotta meg a gondolatait. 

„Tegnap felhívott a nővérem zokogva, hogy ő nem fogja nézni az Instagramom, mert neki fáj az, hogy mocskos b*ziztak az ellentüntetők a videómban és ő ezt nem akarja látni. Nálunk ez úgy van, ha a három testvérből az egy sír, akkor automatikusan a másik kettőnek is könnybe borul a szeme. Nem értettem, hogy neki ez miért ennyire rossz, és azon gondolkodtam, hogy ennyire érzéketlen lettem, ennyire kitolták az ingerküszöböm? Nekem nem esett rosszul. Én szánalmat és sajnálatot éreztem amikor engem ócsároltak”

– írta többek között az Instagramon. Zsolt szerint a gyűlölködés nagyon sok energiát emészt fel és nem vezet sehova. Ő a negatív kommentek ellenére is boldogan sétált a párja mellett és szeretné, ha minél több ember elfogadná és egyenlőként kezelné őket.

Olvass még a Pride-ról az nlc-n:

osváth zsolt

Osváth Zsolt a Pride-ról (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top