nlc.hu
Sztárok

A Totem forgatási helyszíne

A TV2 bemutatta, hol forgatták a TV2 legújabb kalandrealityjét, a Totemet

A Totem versenyzőinek nevét egyelőre homály fedi, de a helyszínt bemutatta a csatorna.

Hamarosan elstartol a TV2 vadonatúj kalandrealityje, a TOTEM, aminek Ördög Nóra a műsorvezetője. Annyit tudunk mindössze, hogy két, hírességekből álló csapat vív majd egymással, az előzetes videóból kiindulva pedig kiderül, hogy nem lesz könnyű menet.

A helyszín a következő: 

A Totem egy ősi mítoszt kelt életre, a hazai erdők mélyén, középpontban a farkas, a vidék legveszedelmesebb fegyvere, és a zabolátlan erő megtestesítője, a szarvas örök rivalizálásával. A két ikonikus totemállat évszázados harca most új erőre kap és lezárásához érkezik. A farkasok és a szarvasok táborában hét-hét mindenre elszánt híresség csap majd össze, akik a nomád körülményekkel és a természet adta kihívásokkal dacolva, egy-egy instruktor vezetésével kincskeresésre indulnak, hogy győzelemre vigyék csapatukat, ezzel beteljesítve a régmúltból gyökerező hatalmi harcot – írták korábban a műsor tartalmával kapcsolatban.

ördög nóra totem

Ördög Nóra (Fotó: TV2)

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top