nlc.hu
Sztárok

Vádat emeltek Árpa Attila ellen

Vádat emeltek Árpa Attila ellen kokainkereskedelem miatt

A Blikk információi szerint Árpa Attila és négy társa ellen vádat emelnek.

Árpa Attila három héttel ezelőtt még örömmámorban úszott, hiszen kiderült, hogy a Dancing with the Stars 2. évadában ő is szerepelni fog. Most azonban nagyot zuhanhat, hiszen a Blikk információi szerint vádat emelnek ellene kokainkereskedelem miatt. Bár korábban azt mondta, hogy nincs ellene bizonyíték és nem ő a magyar Pablo Escobar, most úgy tűnik, súlyosbodik az ügy. 

A vádirat szerint egy 33 éves férfi a 2017-től kokainnal és extasyval kereskedett Budapesten. Rendszeres kokainvásárlója volt egy 49 éves férfi, aki 2018-tól saját magának és a baráti-ismerősi összejöveteleire meghívottaknak felkínálásra vásárolt a kábítószerből, így azt forgalomba hozta. A 49 éves férfi 2019 márciusában 35 és 37 éves ismerőseit bízta meg, hogy vegyenek kábítószert egy ilyen összejövetelre. A két férfi a kokaint be is szerezte, majd el is indultak volna a megbízójukhoz, ám a Budapesti Rendőr-főkapitányság kábítószer-bűnözés elleni nyomozói elfogták őket, aztán rajtaütöttek az összejövetelen is. A vádirat szerint egy 36 éves szír állampolgár is kereskedett kokainnal, aki szintén adott el a 49 éves férfinak drogot, amelyet egyes esetekben a később elfogott 35 éves férfi szállított – írja a Blikk.

árpa attila

Árpa Attila (Fotó: RTL Magyarország)

A Fővárosi Főügyészség az öt férfi ellen vádat emelt, a 33 évessel szemben jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem, a szír férfival szemben alapeseti kábítószer-kereskedelem, a további 3 terhelttel szemben forgalomba hozatallal elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette miatt. Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság a 33 éves férfit fegyházbüntetésre, társait börtönbüntetésre ítélje azzal, hogy a forgalomba hozatallal vádolt 3 magyar férfi esetében a büntetés végrehajtását próbaidőre függessze fel.

Bár az ügyészség nem nevezte meg a 49 éves magyar férfit, a Blikk úgy tudja, Árpa Attiláról van szó.

Sztárhírek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top